دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36951 تعداد نوشته های امروز : 271 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×
بررسی چالش‌های توسعه پایدار در کنگره همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت
  • 23 تیر 1404 ساعت: ۱۲:۲۷
  • شناسه : 96029
    بازدید 4
    0

    کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهبردهای نوین برای توسعه پایدار ملی برگزار می‌شود.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بیست‌وهفتمین کنگره سراسری «همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی» با هدف تقویت ارتباط نظام‌مند میان دولت، دانشگاه، صنعت، جامعه و بخش خصوصی، روزهای ۲۴ و ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴ در پژوهشگاه مطالعات، فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار می‌شود.

    دکتر مسعود شفیعی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیرکل دائمی کنگره و رئیس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این رویداد ملی با همکاری جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، در محل پژوهشگاه برگزار خواهد شد.

    این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: محور اصلی این کنگره، بررسی چالش‌ها و ارائه راهبردهای نوین برای توسعه پایدار ملی از طریق سخنرانی‌های کلیدی، نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های تعاملی خواهد بود.

    دبیرکل دائمی کنگره خاطر نشان کرد: در این کنگره از اساتید، پژوهشگران، مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی، دفاتر ارتباط با صنعت و جامعه در دانشگاه‌ها، مدیران شرکت‌ها، واحدهای تحقیق و توسعه و فعالان بخش خصوصی دعوت شده است تا با مشارکت فعال در میزگردهای تخصصی، تجارب ارزشمند خود را به اشتراک گذاشته و در غنای محتوایی این رویداد سهیم شوند.

    دکتر شفیعی اظهار کرد: گزارش‌ها و نتایج کنگره، شامل سخنرانی‌های منتخب و مباحث نشست‌ها، در دو فصلنامه «نوآوری و ارزش‌آفرینی» و نشریه «صنعت و دانشگاه» منتشر خواهد شد.

    وی در ادامه گفت: «نقش نهادهای پشتیبان در توسعه همکاری‌های سه‌جانبه برای اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان»، «نقش همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت در تحقق شعار سال: سرمایه‌گذاری برای تولید»، «مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری در پیشرفت و توسعه ملی»، «چالش‌ها و فرصت‌های حکمرانی آموزش عالی در توسعه همکاری‌های سه‌جانبه»، «نقش عوامل فرهنگی و اجتماعی در شکل‌گیری و توسعه همکاری‌های سه‌جانبه» و «نقش دانشگاه کارآفرین و جامعه‌محور در توسعه منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی» از محورهای اصلی کنگره اعلام شده است.

    وی به دیگر محورهای کنگره اشاره کرد و افزود: «کاربرد هوش مصنوعی و سازمان‌های سکویی در ارتقای همکاری‌های سه‌جانبه»، «توسعه زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری برای تجاری‌سازی دانش و خلق ارزش»، «جایگاه انجمن‌های علمی در تعمیق همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت»، «تأثیر همکاری‌های سه‌جانبه در اجرای موفق برنامه هفتم پیشرفت» از دیگر محورهای گفت‌وگو در این کنگره به شمار می‌رود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.