سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 15 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 37474 تعداد نوشته های امروز : 404 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

سهامداران بخوانند | پیش بینی بورس فردا ۲۵ تیر صفر تا صد دریافت دینار عراق ویژه اربعین اعلام شد (۲۴ تیر) دارندگان حساب بانکی بخوانند | هشدار جدید در شبکه بانکی کشور بازار در آستانه ورشکستگی؛ طلا را فقط به این شرط بخرید! زنگ هشدار در بازارها | دلار نزدیک ۱۱۰ هزار تومان، سقوط مسکن قطعی شد فرمان خودزنی بر سلطنت دلار| آخر خط دلار، آغاز عصر طلا و رمز ارز؟ افزایش ۸۵ درصدی صادرات به آفریقا ماهانه تنها ۳۱ مگاوات به ظرفیت نیروگاهی افزوده شد؛ نزول ارزش دلاری سرمایه گذاری در برق سرپرست دانشگاه زنجان‌منصوب شد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ باوجود تعطیلی احتمالی برخی استان‌ها برگزار می شود توسعه بندرخمیر در گرو تقویت همدلی و افزایش سرمایه اجتماعی است ۵ نقطه فاقد آنتن دهی در جامعه عشایری استان سمنان شناسایی شد موکب تخصصی کودک در یزد عدالت آموزشی مناطق عشایری درخطر؛تلاش برای بازگرداندن سهمیه کنکور عشایر اینفوگرافیک| رقابت بیش از ۶۴ هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان رضوی مازندران دیار عاشقان اهل بیت و مهد قرآنی

رتبه دانشگاههای ایران در بین کشورهای اسلامی یازدهم شد؛ مالزی در صدر
  • 24 تیر 1404 ساعت: ۱۲:۲۷
  • شناسه : 96871
    بازدید 3
    0

    بر اساس رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۶، در میان کشورهای اسلامی مالزی با ۳۲، اندونزی با ۲۶ و ترکیه با ۲۶ دانشگاه بیشترین تعداد را در این رتبه‌بندی دارند و ایران با ۱۱ دانشگاه رتبه یازدهم را دارد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدمهدی علویان مهر رئیس مؤسسه ISC گفت: بیست و دومین رتبه‌بندی جهانی کیو اس، در ژوئن ۲۰۲۵، با رتبه‌بندی بیش از ۱۵۰۰ مؤسسه جهان منتشر شد.

    وی اظهار داشت: در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۶، برای چهاردهمین سال متوالی، مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) حائز رتبه اول شد و امپریال کالج لندن در رتبه دوم قرار گرفت و دانشگاه استنفورد، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه هاروارد به ترتیب در رتبه‌های سوم تا پنجم جای گرفتند.

    رئیس مؤسسه ISC اظهار داشت: در این رتبه‌بندی از میان ۵۷ کشور اسلامی، ۲۹ کشور اسلامی با ۲۹۰ دانشگاه حضور داشته‌اند. در میان کشورهای اسلامی، کشور مالزی با ۳۲ دانشگاه، اندونزی و ترکیه با ۲۶ دانشگاه بیشترین تعداد حضور را دارند.

    وی افزود: در بین دانشگاه‌های کشورهای اسلامی، رتبه نخست را دانشگاه Universiti Malaya (UM) از کشور مالزی با رتبه ۵۸ به دست آورده است و پس از آن، دانشگاه‌های KFUPM از عربستان سعودی و Qatar University از قطر به ترتیب با رتبه های ۶۷ و ۱۱۲ دانشگاه های دوم و سوم در میان کشورهای اسلامی هستند.

    تعداد دانشگاه های کشورهای اسلامی در این رتبه بندی در نمودار زیر قابل مشاهده است:

    تعداد دانشگاه‌های کشورهای اسلامی در رتبه بندی QS ۲۰۲۶

    رتبه دانشگاههای ایران در بین کشورهای اسلامی یازدهم شد؛ مالزی در صدر

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.