چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 37509 تعداد نوشته های امروز : 45 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

افزایش ۱۴ درصدی تولید کشاورزی با بهره ور| رشد مصرف غذاهای دامی در کشورهای نوظهور دبیرکل ناتو این ۳ کشور را تهدید کرد نتانیاهو: اجازه تشکیل «لبنان دوم» را نمی‌دهیم! همزمان با افزایش نرخ نان کیفیت نیز باید ارتقا یابد بسته خبری ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴ استان تهران اولین واکنش حماس به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه تصاویر دوربین‌های ترافیکی پس از اصابت موشک به میدان قدس تجریش محدودیت‌های بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در حرم ابراهیمی سولانا در آستانه فتح بازار؛ جهش ۱۴۰ درصدی از ابتدای سال! موکب دانش آموزی دختران گیلانی در میدان شهدای ذهاب برپا شد روزانه ۱۰ کودک در غزه یک یا دو پای خود را از دست می‌دهند کشف ۱۵۰ لیتر مشروبات الکلی از باغ ویلایی در دماوند افشای تلاش ناکام آمریکا برای رهگیری موشک‌های ایران علیه اسرائیل افتتاح وکلنگ زنی چند طرح بزرگ در سفر وزیر صمت به جیرفت حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه دغدغه های مردم و معیشت آنها باید در اولویت کاری مدیران باشد

مقابله با تهدید گونه مهاجم سنبل آبی نیازمند رویکرد علمی و ترکیبی است
  • 24 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۳۳
  • شناسه : 97057
    بازدید 4
    1

    بابل – معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست مقابله با تهدید گونه مهاجم سنبل آبی را نیازمند رویکرد علمی و ترکیبی همراه با مشارکت جوامع محلی و دستگاه‌های اجرایی دانست.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا لاهیجان‌زاده عصر سه‌شنبه در بازدید از آب‌بندان آغوزبن در شهرستان بابل گفت: این بازدید با هدف بررسی میدانی وضعیت گسترش گونه مهاجم سنبل آبی و ارزیابی راهکارهای مقابله با این تهدید زیست‌محیطی انجام شد.

    لاهیجان‌زاده در این بازدید، سنبل آبی را یکی از گونه‌های مهاجم آبزی دانست که با ایجاد پوشش متراکم بر سطح آب، موجب کاهش اکسیژن محلول، مرگ آبزیان، برهم خوردن تعادل اکولوژیک، و اختلال در فعالیت‌های بهره‌برداری سنتی مانند ماهیگیری و کشاورزی می‌شود.

    وی مقابله با این تهدید را نیازمند رویکردی علمی، ترکیبی از روش‌های مکانیکی، زیستی و مدیریتی، همراه با مشارکت مردم محلی و دستگاه‌های اجرایی دانست و تأکید کرد که این اقدام باید در چارچوب راهبرد ملی حفاظت از تنوع زیستی، به‌صورت فوری و هماهنگ در دستور کار قرار گیرد.

    محمدرضا کنعانی مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران نیز با تأکید بر اولویت مقابله با سنبل آبی در چارچوب برنامه استراتژیک مدیریت محیط زیستی استان، از همه نهادهای اجرایی و محلی خواست با نگاه علمی و جهادی در اجرای برنامه‌های مهار این گونه مهاجم همکاری کنند تا از گسترش خسارات اکولوژیک، اقتصادی و اجتماعی جلوگیری شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.