چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 37659 تعداد نوشته های امروز : 195 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

جنگ مثل آینه‌ای می‌ماند که می‌توان در آن اصالت و شرافت خود را دید طرح محله محوری رئیس جمهور، می تواند تاب آوری اجتماعی را تقویت کند اگر الفت اجتماعی به ساختار تبدیل نشود،در بحرانی دیگر فرسایش می‌یابد معرفی بهترین سهام‌های دارویی بازار سرمایه بررسی راهبردهای رهبرانقلاب در دفاع ۱۲ روزه طلا، سهام یا صندوق درآمد ثابت؟/ ردیابی مسیر پول هوشمند پاسخ می‌دهد انتشار داد‌ه‌های تورمی آمریکا؛ طلای جهانی دوباره اوج گرفت بررسی عملکرد ابزارهای نوین مالی؛ از اوراق سلف ارزی تا گواهی کاهش آلایندگی بورس سبز پوش شد، ثبت یک هفته درخشان پس از دو هفته ریزش برگزاری مدرسه تابستانه «فلسفه و زندگی»  نتایج آزمون مرحله اول ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان اعلام شد دهه سوم محرم هیئت کجا برویم؟ امروز در غرب، اقتدار به جای حقیقت مبنای قانونگذاری قرار گرفته است تجربه جمهوری اسلامی ایران مسیر جدیدی را پیش روی جهان می گذارد استاد ایتالیایی فلسفه حقوق: آزادی بدون حقیقت و بدون هویت، معنایی ندارد کدخدایی: در قانون اساسی،آزادی در کنار کرامت و رشد انسان مورد تأکید است

شهدای قرآنی جنگ ۱۲ روزه؛ چراغ روشن ایمان و فداکاری در مسیر الهی هستند
  • 24 تیر 1404 ساعت: ۲۳:۳۱
  • شناسه : 97283
    بازدید 4
    0

    تبریز- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی شهدای قرآنی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را چراغ روشن ایمان و فداکاری در مسیر الهی عنوان کرد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر، نعمت‌اله پایان عصر سه شنبه گفت: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، دل‌های عاشق و فرزندان برگزیده قرآن کریم، ستاره‌وار در میدان نبرد نور ایمان و ایثار را به جهانیان نمایش دادند. در این نبرد سرنوشت‌ساز، ۹ تن از فعالان برجسته قرآنی و حافظان کلام الهی تبریز، یعنی هادی رزقی، قادر جدی، رحیم خدایی، مهدی بزرگی، علی ملک پور، جواد افشاری، روح‌الله اکبری، رضا جان نثار و رسول نورمحمدزاده، جان خویش را در راه آرمان‌های مقدس اسلام فدا کردند تا آموزه‌های قرآنی به بهترین شکل در پرورش نسلی شهیدپرور تحقق یابد.

    وی افزود: همچنین دو کودک خردسال قرآنی علیسان جباری و طاها بهروزی نیز در این جنگ دوازده روزه از تبریز به شهادت رسیدند.

    پایان گفت: این شهدای گرانقدر که در خط مقدم دفاع از میهن و ارزش‌های دینی ایستادند، نمونه بارزی از تربیت قرآنی و دینی به شمار می‌روند. آموزه‌های نورانی قرآن کریم، همچون چراغ هدایتی، مسیر رشادت و معنویت را برای آنان روشن کرده بود؛ ویژگی‌هایی همچون توکل، بصیرت، تقوا و عشق به شهادت که در دل آنها ریشه داشت، رمز جاودانگی و محبوبیتشان است.

    وی تصریح کرد: نقش مهم خانواده و محیط تربیتی دینی در شکل‌گیری چنین انسان‌های خدایی نیز بر کسی پوشیده نیست. وقتی خانواده‌ها با ایمان راسخ، محبت حقیقی و اهتمام به تعلیم و تربیت قرآنی فرزندان، زمینه رشد اخلاق و معنویت را فراهم کنند، جامعه‌ای پر از ایثارگرانی تربیت می‌شود که در برابر ظلم و استکبار مقاومت می‌کنند.

    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: شهادت این ۹ قاری و حافظ قرآن در دوره کوتاه ۱۲ روزه نه‌تنها افتخاری برای جامعه قرآنی بلکه سرمایه‌ای عظیم برای حفظ و نشر فرهنگ ایثار و شهادت است. آنان ثابت کردند که قرآن تنها کتابی برای قرائت نیست، بلکه منشور زندگی، نظام تربیتی و نقشه راه همیشگی برای تمامی نسل‌هاست.

    وی تاکید کرد: در روزگاری که جوانان به دنبال چراغ راه هستند، می‌توان با تأسی به این شهیدان قرآنی نقشه‌ای قوی و نورانی ساخت که نه‌تنها عبادت فردی، بلکه فداکاری اجتماعی و دفاع از حق را در خود دارد. چراغ ایمانشان همیشه تابان و یادشان گرامی باد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.