چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 37630 تعداد نوشته های امروز : 166 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

5 دلیل مهم که چرا باتری یو پی اس شما زود خراب می‌شود؟ هواشناسی هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان را صادر کرد آتش‌سوزی کنترل‌شده در فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴/ آیفون ۱۶ چند؟+ جدول سایه سنگین مافیا بر سر زعفران و زیره/ سهم واقعی کشاورز چقدر است؟ بازار برنج در آستانه ثبات و منطقی شدن قیمت ها ثبت سفارش بدون انتقال ارز در بسته حمایتی دولت پس از جنگ۱۲ روزه از شورولت نوا تا ال-90 نوآ جدول پرداخت یارانه نقدی تیرماه اعلام شد؛ چه کسانی امروز پولدار می‌شوند؟ دولت دست به جیب شد؛ پرداخت مستمری بازنشستگان با کمک پزشکیان قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۲۵ تیر اعلام شد + جدول دلیل تاخیر در پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان رسماً لو رفت قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۵ تیر | خریداران بخوانند قیمت طلا صعودی شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) شوک خبری؛ اخراج کارگران در پی اعتراض تایید شد ۲۳۰۰ هزار نفر در استان زنجان بیمه بیکاری دریافت می‌کنند

اتریوم  چگونه از تهدیدات کوانتومی جان سالم به در می‌برد؟
  • 24 تیر 1404 ساعت: ۲۳:۳۲
  • شناسه : 97297
    بازدید 8
    2

    بسیاری از دستگاه‌هایی که اکنون به عنوان «رایانه کوانتومی» معرفی می‌شوند، عملاً توانایی اجرای الگوریتم‌های خطرناک برای رمزنگاری را ندارند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رمزارز نیوز، ویتالیک بوترین، خالق اتریوم، در اظهارات اخیر خود به تهدید بالقوه رایانش کوانتومی برای امنیت بلاکچین‌ها پرداخت و گفت این خطر هنوز فوری نیست، اما نباید نادیده گرفته شود.

    او با استناد به پیش‌بینی‌ها، زمان احتمالی دستیابی به رایانه‌های کوانتومی قدرتمند برای شکستن رمزنگاری‌های فعلی را بین سال‌های ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ دانست؛ بازه‌ای که با عمر مفید اتریوم و بسیاری از شبکه‌های فعلی همپوشانی دارد و می‌تواند روی آنها تأثیر بگذارد.

    بوترین تأکید کرد که بسیاری از دستگاه‌هایی که اکنون به عنوان «رایانه کوانتومی» معرفی می‌شوند، عملاً توانایی اجرای الگوریتم‌های خطرناک برای رمزنگاری را ندارند. معیار اصلی تهدید، توانایی اجرای الگوریتم شور (Shor’s algorithm) در مقیاس بزرگ است و تاکنون پیشرفت چشمگیری در این زمینه رخ نداده است.

    او در عین حال به اقدامات پیشگیرانه جامعه اتریوم اشاره کرد؛ از جمله توسعه امضا‌های مقاوم در برابر کوانتوم و برنامه جدید برای تعبیه ماشین مجازی اتریوم مبتنی بر اثبات دانش صفر (zkEVM) در لایه اول طی ۱۲ ماه آینده. این فناوری می‌تواند با استفاده از اثبات‌های مقاوم در برابر حملات کوانتومی، امنیت و مقیاس‌پذیری شبکه را افزایش دهد.

    بوترین در نهایت ابراز امیدواری کرد که با روند فعلی پژوهش‌ها، اتریوم فرصت کافی برای مقابله با تهدید‌های کوانتومی را خواهد داشت.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.