به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد مصطفیزاده دادستان کردکوی در جلسهای که با هدف پیشگیری از حوادث غرق شدگی در آب بندان های این شهرستان برگزار شد، گفت: بخشدار، رؤسای آب منطقهای، جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب و شبکه بهداشت بنا بر تکالیف قانونی خود، ملزم شدند برای ایمن سازی آب بندان های شهرستان، اقدام کنند.
وی افزود: در نخستین گام، دستگاههای مرتبط مکلف شدند بهره برداران همه ۱۰ آب بندان سطح این شهرستان را شناسایی و با کمک آنان ایمن سازی این آب بندان ها را آغاز کنند.
دادستان کردکوی گفت: فنسکشی اطراف آببندانها، نصب تابلوهای هشداردهنده «شنا ممنوع»، استقرار نگهبان در ورودی آببندانها برای جلوگیری از ورود افراد به مناطق خطرناک و حضور نجاتغریق در فصل گرما برای واکنش سریع در شرایط اضطراری از مهمترین اقداماتی ست دستگاههای مسئول در این بازه زمانی ۱۰ روزه باید اجرایی و به دادستانی گزارش دهند.
وی با بیان اینکه هر ساله تعدادی از هماستانیها بر اثر شنا در آببندانها جان خود را از دست میدهند، گفت: نمیتوانیم نسبت به این حوادث تلخ بیتفاوت بمانیم و در صورت کوتاهی هر دستگاهی، موضوع ترک فعل و برخورد قانونی در دستور کار دادستانی خواهد بود.
۱۰ آببندان در شهرستان کردکوی وجود دارد که از این تعداد، ۸ آببندان در روستاها و ۲ مورد در محدوده شهری قرار دارد.
ثبت دیدگاه