دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 21 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 39593 تعداد نوشته های امروز : 409 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

خبر مهم بانک مرکزی درباره تحویل سکه آمار طلایی مردم از دوران جنگ رسماً اعلام شد ۷ دلیلی که همین امروز باید بیمه بدنه بخرید انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی برگزار می‌شود ۳.۲ تن گوشت فاسد در مازندران کشف شد تمامی آزمون‌های اول تا سوم مرداد با وجود تعطیلی‌ها برگزار می‌شوند هشدار هواشناسی کرمانشاه نسبت به ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته مهار حریق جنگل ابر شاهرود؛ نیروها در محل مستقر هستند بسته خبری ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ استان سیستان و بلوچستان امام جمعه باید فراجناحی عمل کند مهرماه امسال کلاس بدون معلم و خالی در استان تهران نخواهیم داشت عملیات آزادسازی جاده فراهان در آستانه مراسم اربعین آغاز شد حضور در نماز جمعه پیوند مردم و مسئولان را تقویت می کند هلیکوپتر نجات در حال آبگیری برای مهار فاجعه زیست‌محیطی در شاهرود تأکید عراقچی بر ایفای نقش استان‌های مرزی در پیشبرد دیپلماسی پیگیری دریافت سیستمی دستور نقشه از شهرداری‌های لرستان

بار مالی پرونده‌های اراضی کشاورزی بر دوش متخلفان افتاد
  • 30 تیر 1404 ساعت: ۱۹:۳۰
  • شناسه : 101428
    بازدید 3
    1

    رئیس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری حقوقی در زمینه پیگیری پرونده‌های تغییر کاربری و واگذاری اراضی کشور گفت:این امر برای دولت هیچ بار مالی جدیدی ندارد، زیرا تمامی هزینه‌های حقوقی و کارشناسی بر عهده محکوم‌ علیه است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ
    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سازمان امور اراضی کشور و کانون وکلای دادگستری، با همکاری کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، در نشستی رسمی تفاهم‌نامه‌ای را برای همکاری حقوقی در زمینه پیگیری پرونده‌های تغییر کاربری و واگذاری اراضی کشور امضا کردند.

    در این آیین، رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور، با اشاره به حجم پرونده‌های موجود اعلام کرد که سالانه 230 هزار پرونده در حوزه صدور مجوز تغییر کاربری و واگذاری اراضی تشکیل می‌شود که هر کدام نیازمند بررسی حقوقی دقیق و دست‌کم دو نوبت بازدید میدانی در سال است.

    روند نگران‌کننده تغییر کاربری اراضی کشاورزی در گیلان

    وی افزود: از این تعداد، 110 هزار پرونده مربوط به مجوز تغییر کاربری و 120 هزار پرونده به نقل و انتقال یا واگذاری اراضی اختصاص دارد که مقرر شده فرایند رسیدگی به آنها از طریق سامانه الکترونیکی پیگیری شود.

    رئیس سازمان امور اراضی کشور تصریح کرد که انحراف از طرح‌های مصوب و ضوابط کارشناسی در این حوزه به وفور مشاهده می‌شود و با وجود افزایش ظرفیت‌های نظارتی، دستگاه‌های دولتی کمتر از 50 درصد از کل موارد را تحت نظارت مستقیم دارند.

    افلاطونی افزود که اجرای این تفاهم‌نامه برای دولت هیچ بار مالی جدیدی به همراه ندارد، زیرا تمامی هزینه‌های حقوقی و کارشناسی بر عهده محکوم‌علیه خواهد بود.

    به گفته وی، هدف اصلی از امضای این تفاهم‌نامه، تقویت صیانت از اراضی کشاورزی و ملی، افزایش کارایی نظارت‌های حقوقی و تبدیل ظرفیت بالقوه وکلا به فعالیت‌های عملی در این بخش است.

    افلاطونی تاکید کرد: «صیانت از اراضی کشور، به‌ویژه زمین‌های کشاورزی، ارتباط مستقیم با تأمین امنیت غذایی دارد و کانون وکلا می‌تواند با ارائه مشاوره‌های حقوقی تخصصی و پیگیری قضایی تخلفات، نقش مؤثری در حفظ این سرمایه ملی ایفا کند.»

    وی در ادامه به آمار اراضی کشور اشاره کرد و گفت که از مجموع 135 میلیون هکتار مساحت اراضی کشور، حدود 18 میلیون هکتار قابلیت کشاورزی دارد که تنها 5 میلیون هکتار آن در رده‌های یک و دو کیفیت طبقه‌بندی شده است. از این‌رو، جلوگیری از تغییرکاربری غیرمجاز و حفظ کاربری اراضی مرغوب، از اولویت‌های این همکاری مشترک عنوان شد.

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.