سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 22 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 39742 تعداد نوشته های امروز : 155 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ایران در یک چهارراه تاریخی قرار گرفت خبر داغ؛ تاریخ واریز یارانه کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ هم رسماً اعلام شد قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۳۱ تیر اعلام شد + جدول وضعیت فعالیت بانک ها رسماً اعلام شد (۳۱ تیر) یارانه نقدی تیرماه با طعم کالابرگ | حساب‌ها شارژ شد یارانه معیشتی برای ۱۱ قلم کالای اساسی ادامه دارد | وزیر حکم کرد قیمت جدید دلار در بازار آزاد + جدول نرخ ارز صعود بورس در ۳۱ تیر | اخبار مهم برای فعالان بازار سرمایه اعلام شد کلید اولیه نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۴ منتشر شد؛ امکان طرح سوال تا ۷ مرداد فراخوان جدید جذب هیئت علمی بعد از تعیین تکلیف ردیف‌های سال‌های گذشته نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی ۴ مرداد اعلام می شود آغاز فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد از هفته اول مرداد آغاز ثبت نام برای پذیرش بدون آزمون ارشد و دکتری در دانشگاه علم و صنعت دلیل افت صادرات محصولات پالایشی | کاهش تولید شایعه است رکود در بازار خودرو / تعرفه، مشتریان را به خرید بی کیفیت های چینی می کشاند حرکت سینوسی و آرامش در بازار طلا و ارز با سیگنال مذاکره؛ قیمت ها نزولی شد!

سامانه دریافت خسارت مشترکان از توانیر اعلام شد + جزئیات
  • 16 خرداد 1404 ساعت: ۱۸:۳۸
  • شناسه : 79579
    بازدید 25
    1

    «اگر حادثه‌ای مانند آتش‌سوزی، برق‌گرفتگی یا انفجار در ملک مشترک رخ دهد و منشأ آن برق باشد، نخستین گام جمع‌آوری مدارک و مستندات شامل گزارش رسمی آتش‌نشانی، تصاویر حادثه و سایر شواهد است. این مدارک باید از طریق سامانه bime. tavanir. org. ir بارگذاری شود.»

    ارسال توسط :
    پ
    پ


      فهرست محتوا



    • فرآیند ثبت خسارت چگونه است؟ 



    • جزئیات قرارداد جدید بیمه

    مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند. 

    عبدالامیر یاقوتی، با اشاره به مبنای قانونی دریافت مبالغی تحت عنوان «حق بیمه خسارت مشترکان» گفت: مطابق ماده ۱۲ قانون الحاق ۲، شرکت‌های خدمات‌رسان برق و گاز موظف هستند برای جبران خسارات ناشی از حوادثی مانند برق‌گرفتگی، آتش‌سوزی یا انفجار که ناشی از آسیب به شبکه یا تأسیسات برقی هستند، از طریق قرارداد با شرکت‌های بیمه‌گر، این خسارات را جبران کنند. 

    او ادامه داد: برای این منظور، مبلغی به‌عنوان حق بیمه در قبوض برق مشترکان درج می‌شود. در سال ۱۴۰۳، این مبلغ برای هر مشترک خانگی ۳۰۰ تومان در ماه و برای مشترکین تجاری ۳۰۰۰ تومان تعیین شده است. این مبلغ به‌صورت ماهانه در قبوض برق درج می‌شود و به‌طور کامل در حساب خزانه‌داری کل کشور ذخیره شده و از طریق فرآیند مناقصه به شرکت بیمه‌گر منتخب اختصاص می‌یابد. 

    یاقوتی گفت: در سال گذشته، شرکت بیمه دانا برنده مناقصه شد و قراردادی به ارزش ۳۱۰ میلیارد تومان منعقد شد. بر اساس این قرارداد، تاکنون نزدیک به ۷۰۰۰ پرونده خسارت به ثبت رسیده که از این تعداد، حدود ۵۰۰ پرونده همچنان در فرآیند رسیدگی هستند و ۳۱۲ پرونده نیز به دلیل نقص مدارک، نیازمند تکمیل مستندات توسط مشترکان است. سایر پرونده‌ها رسیدگی و بخش عمده‌ای از آن‌ها پرداخت شده‌اند. 

    به گفته مدیرکل امور مشترکان توانیر، تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳، مبلغی نزدیک به ۲۷۰ میلیارد تومان به حساب زیان‌دیدگان واریز شده یا آماده پرداخت بوده است که برخی از آن‌ها در انتظار نهایی شدن شماره شبا و مدارک بانکی هستند. این پرداخت‌ها مستقیماً از محل حساب خزانه‌داری انجام می‌شود و هیچ‌گونه گردش مالی در شرکت توانیر یا شرکت‌های برق منطقه‌ای اتفاق نمی‌افتد. 

    فرآیند ثبت خسارت چگونه است؟ 

    یاقوتی با تشریح مراحل اقدام مشترکان پس از بروز حادثه گفت: اگر حادثه‌ای مانند آتش‌سوزی، برق‌گرفتگی یا انفجار در ملک مشترک رخ دهد و منشأ آن برق باشد، نخستین گام جمع‌آوری مدارک و مستندات شامل گزارش رسمی آتش‌نشانی، تصاویر حادثه و سایر شواهد است. این مدارک باید از طریق سامانه bime. tavanir. org. ir بارگذاری شود. 

    او تأکید کرد: اگر حادثه‌ای مانند سوختگی وسایل برقی یا سایر آسیب‌ها رخ داده باشد، مشترک باید ابتدا به اداره برق محل مراجعه و حادثه را گزارش کند. پس از بررسی کارشناسی، در صورتی که تأیید شود منشأ حادثه از سمت شبکه بوده، فرآیند ثبت و رسیدگی به پرونده از سوی شرکت بیمه‌گر آغاز می‌شود. 

    یاقوتی گفت: در مواردی که چندین مشترک در یک منطقه دچار آسیب شده باشند، احتمال نقص در شبکه بسیار بالا می‌رود در این شرایط نیز باید به اداره برق مراجعه شود و حادثه را ثبت کنند که پس از بررسی کارشناسان علت حادثه مشخص نمی‌شود و اگر علت شبکه باشد خسارت پرداخت می‌شود. هدف ما این است که با ساده‌سازی روند، مشترکان بتوانند سریع‌تر خسارت خود را دریافت کنند. البته برخی شرکت‌های توزیع برق نیز برای سرعت‌دهی به کار، بررسی اولیه خسارت را خودشان انجام می‌دهند. 

    جزئیات قرارداد جدید بیمه

    مدیرکل امور مشترکان توانیر درباره قرارداد بیمه سال جاری نیز گفت: مراحل مناقصه برای تعیین شرکت بیمه‌گر جدید در حال اتمام است. به احتمال زیاد در سال جاری نیز شرکت بیمه دانا مجدداً انتخاب خواهد شد. پس از نهایی شدن قرارداد، رسیدگی به پرونده‌های جدید در همان سامانه از سر گرفته خواهد شد. 

    به گفته او، خساراتی قابل پرداخت هستند که منشأ آن‌ها در تأسیسات عرضه برق (در شبکه یا انشعاب) باشد و این خسارات منجر به آتش‌سوزی، انفجار یا آسیب فیزیکی به ملک یا افراد شده باشد. مواردی که ناشی از سوءاستفاده، نقص تجهیزات داخلی، یا نوسانات جزئی بدون منشأ مشخص باشند، تحت پوشش قرار نمی‌گیرند.

    کانال تلگرام گسترش نیوز

    اینستاگرم گسترش نیوز


    منبع:

    ايسنا



    کدخبر:
    354214


    خبرنگار گسترش

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.