پنجشنبه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 17 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 38046 تعداد نوشته های امروز : 184 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

تعرض نسبت به رهبر انقلاب یعنی نابودی منافع آمریکا و متحدانش در دنیا شرکت بیش از ۱۰ هزار داوطلب خراسان شمالی در مرحله دوم کنکور ملت و قوای مسلح دژ استوار در برابر طوفان جنگ و تحریم طرح «کوچه های کربلا» در بجنورد به منزل هشتاد و دوم رسید دعوت کشتی‌گیر قمی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان پیام تسلیت مدیرعامل گروه رسانه‌ای مهر در پی شهادت سردار غیب‌پرور فعالیت موکب مسجد جمکران در عمود ۱۰۹۰ از دهم صفر آغاز می‌شود تخفیف‌های تأمین اجتماعی برای واحدهای صنعتی باید عادلانه اجرا شود دستگیری فردی که با پرتاب آجر موجب مرگ یک نفر در ملارد شد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و عدالت آموزشی در قزوین مدیرکل مرکز ملی فضای مجازی: مخالف تصمیم‌گیری پنهانی و در پستو هستیم/ فقط روی کنترل فنی ایستاده‌ایم قیمت متفاوت‌ترین آیفون تاریخ / گران‌تر از مک‌بوک پرو اجرای طرح ساماندهی و مدیریت هوشمند سواحل در کشور اقدام جنجالی اردوغان/ ترکیه با اسرائیل سر شاخ شد کدام گوشی هوشمند در چین پرفروش‌ترین است؟ توضیحات معاون وزیر راه در مورد فاز جدید آزادراه خرم‌آباد- اراک

روزنامه اصولگرا خیال مردم را درباره مکانیسم ماشه راحت کرد
  • 26 تیر 1404 ساعت: ۱۲:۳۹
  • شناسه : 98382
    بازدید 6
    2

    در حالی که در روزهای اخیر، نگرانی‌ها درباره فعال‌شدن «مکانیسم ماشه» و بازگشت تحریم‌های شورای امنیت بر اقتصاد ایران اوج گرفته، یکی از روزنامه‌های اصولگرا در گزارشی تلاش کرد خیال مردم را راحت کند. این روزنامه با تاکید بر توان اقتصاد ایران برای «سازگاری با فشارها» و «مدیریت شوک‌ها» نوشت: تجربه نشان داده اثر این‌گونه تحریم‌ها کوتاه‌مدت است و با برنامه‌ریزی دولت می‌توان آن را مهار کرد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ


      فهرست محتوا



    • بیشتر بخوانید:



    • میراث چشمگیر میلیارد دلاری افغانی‌ها برای مردم ایران



    • راهبردهای پیشنهادی برای مقابله با بحران

    تجربه نشان داده که تأثیرات شوک‌ های اقتصادی مانند مکانیسم ماشه، در دو تا سه ماه ابتدایی بیشترین شدت را دارد و به‌تدریج اقتصاد می‌تواند با آن سازگار شود. با این حال، مدیریت نادرست یا بی‌عملی در این دوره کوتاه می‌تواند به بی‌اعتمادی عمومی و شکل‌گیری موج‌های ثانویه اقتصادی منجر شود. نبود برنامه‌ریزی مناسب، خطرناک‌تر از خود تحریم‌هاست.

    بیشتر بخوانید:

    میراث چشمگیر میلیارد دلاری افغانی‌ها برای مردم ایران

    راهبردهای پیشنهادی برای مقابله با بحران

    برای کاهش اثرات مخرب این تهدید، دولت باید اقدامات زیر را با جدیت دنبال کند:

    • اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه (CGT): این ابزار می‌تواند از ورود نقدینگی به بازارهای غیرمولد مانند ارز و طلا جلوگیری کرده و انگیزه سفته‌بازی را کاهش دهد.

    • نظارت بر صرافی‌های دیجیتال و رمزارزها: این پلتفرم‌ها در شرایط بحرانی به کانال‌های اصلی فرار سرمایه و انتقال شوک ارزی تبدیل می‌شوند و نیاز به شفاف‌سازی و کنترل دارند.

    • محدودیت موقت خروج سرمایه: اعمال کنترل بر معاملات دلاری و انتقالات بین‌المللی از طریق پلتفرم‌های واسطه، می‌تواند از فرار سرمایه جلوگیری کند.

    • آماده‌سازی روانی فعالان اقتصادی: سیاست‌گذاری باید از وعده‌های غیرواقعی به سمت آماده‌سازی ذهنی برای مواجهه با شوک‌های اقتصادی حرکت کند.

    ایران-اروپا

    کانال تلگرام گسترش نیوز

    اینستاگرم گسترش نیوز


    منبع:

    روزنامه خراسان



    کدخبر:
    356728


    امیر خیرخواهان

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.