پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 3 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33380 تعداد نوشته های امروز : 132 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

برقراری پرواز از مشهد به ۲۱ مسیر خارجی یاداشت امانپور| استفاده از آب‌های غیرمتعارف شور و لب‌شور و پس‌آب‌ها هسته‌ای در کشاورزی ـ ۷| پرتودهی خوراک دام؛ افزایش ایمنی زیستی و بهره‌وری دامپروری روایت معاون وزیر صمت از چرایی افزایش قیمت خودرو دهک‌های ۱ تا ۷ بخوانند؛ موجودی یارانه کالابرگ‌ را همین حالا ببینید واریزی ویژه معلمان و فرهنگیان رسماً قطعی شد قیمت طلا به جوش و خروش افتاد (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) دلار بالا کشید (پنجشنبه ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۴ ) شرط واریز سود سهام عدالت اعلام شد تصمیم فوری دولت درباره افزایش قیمت کالاها اطلاعیه مهم بانک سپه درباره حساب مشتریان در پی حمله سایبری موجودی کالابرگ خود را استعلام کنید | حساب کدام افراد شارژ شد ؟ جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه اعلام شد رتبه ۳۴ دانشگاه ایرانی در جمع دانشگاه‌های تأثیرگذار تایمز سال ۲۰۲۵ سرپرست دانشگاه ادیان و مذاهب منصوب شد لزوم حفظ آمادگی ملی در کنار زندگی عادی؛ فریب مذاکره و حمله را نخوریم

سهم یک درصدی مسیر هوایی در تجارت ایران
  • 12 تیر 1404 ساعت: ۱:۳۲
  • شناسه : 89139
    بازدید 6
    1

    سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تاب‌آوری زیرساخت‌های تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سید محمدصادق قنادزاده روز چهارشنبه با بیان اینکه سطح تهاجم بیشتر در حوزه هوایی بود و کمترین اختلال و چالش متوجه زیرساخت‌های دریایی، ریلی و جاده‌ای شد، گفت: تجارت خارجی در جنگ ۱۲ روزه متوقف نشد، چراکه یک درصد از تجارت ایران از مسیر هوایی انجام می‌شود.

    وی افزود: در این دوره گمرکات کشور فعال بودند اما زمانی‌که تنش‌ اتفاق می‌افتد میزان احتیاط‌ها و ریسک‌ها بالاتر می‌رود از این‌رو طبیعی است که شاهد کاهش مبادلات تجاری باشیم. اما هم اکنون نمی‌توان قضاوت قطعی کرد که چه حجم در دوره جنگ اخیر کاهش تجارت داشتیم و به نظر می‌رسد که در این ماه شاهد کاهش حجم کوچکی از تجارت باشیم.

    وی گفت: ایران بیش از ۴ دهه با انواع تحریم‌های ظالمانه دست و پنجه نرم می‌کند و به عبارتی در این مدت‌ جایگزین‌ها و جانشین‌های متعددی در حوزه تجارت را تجربه و تمرین کردیم از این‌رو تاب‌آوری جریان اقتصاد و تجارت شکل گرفته است؛ جلسات متعددی در وزات صمت و سازمان توسعه تجارت ایران تشکیل و برای تامین ارز کالای اساسی برای یک دوره بلندمدت،اقدامات فوریتی در نظر گرفته شد.

    این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تسهیل‌گری در فرآیند گمرکی و ترخیص کالا در این مدت شتاب بیشتری گرفت، اضافه کرد: در این مدت کالا با سرعت بیشتری وارد و معطلی کالا در گمرکات کمتر شد؛ ما باید در این زمان به این مهم بیاندیشیم که اگر تنش در مدت زمان بلندمدت‌تری تکرار شود چه باید کنیم؟ باید مجموعه اقداماتی انجام شود و سازمان توسعه تجارت ایران، یک گزارش مفصل و کاملی از راهکارها در ۸ سرفصل به وزیر صمت ارائه داده است. همچنین بسته راهکارها در دوره صلح تدوین شده است و برای تنش‌های احتمالی در آینده نیز پیشنهاداتی داده‌ایم تا میزان تاب‌آوری و ریسک کنترل شود.

    وی با اشاره به همراهی مردم و بخش‌خصوصی، تصریح کرد: صنعت به خصوص در حوزه تولید کالاهای اساسی، دارو، سلامت، صنایع غذایی تولید را متوقف نکرد بلکه باپایداری تولید ظرفیت را نیز افزایش داد شاید و یکی از دلایلی که توانستیم بحران تامین کالای اساسی را به سلامت عبور دهیم این بود که در کنار تأمین ذخایر راهبردی ، مجموعه تولید و فرآوری داخلی کار خود را انجام دادند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.