شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36090 تعداد نوشته های امروز : 168 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

نمایشگاه عکس‌ با موضوع «سرزمین‌های اشغالی» در سارایوو بیت‌کوین به بالای 118 هزار دلار رسید؛ نشانه‌ای از خرید پایدار گاوها جزئیات بسته حمایتی بازار بورس در هفته جاری اعلام شد رشد ۴۰هزار واحدی شاخص بورس درخواست کمیسیون اقتصادی مجلس از دولت درمورد بازار بورس زمان عرضه ارز اربعین مشخص شد کتابت قرآن در مدت کمتر از ۳ سال توسط کودک ۹ ساله هندی مراحل هفت گانه سلوک تا شهود عرفانی در پرتو مقاومت عرفانی میسر است نگین معماری و یادگار آیت الله بروجردی؛ ماجرای چاهی که متخصص زرتشتی زد تغییر قبله به سمت کعبه معظمه برای دشمنان اسلام شکننده بود خاموشی: دانش و وقف را در خدمت پیشرفت کشور قرار دادیم قیامی علیه «تجدد از بالا به پایین»؛ اوج‌گیری اعتراض از کجا بود؟ نمی‌توان تنها با تبلیغات و رسانه‌ اعتماد را بازسازی کرد قیام گوهرشاد؛ نقطه‌ عطفی در تاریخ برای شناخت ماهیت ملت ایران بررسی «مرگ مغزی جامعه شناسی ایرانی» در مجله خردورزی این بازیکن به اردوی پرسپولیس نرفت؛ پیغامی برای فسخ قرارداد؟

بسته حمایتیِ کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ شامل چه مواردی می‌شود؟
  • 18 تیر 1404 ساعت: ۱:۳۵
  • شناسه : 92757
    بازدید 13
    0

    دولت در راستای حمایت از صنایع و کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه، بسته‌ای جامع با محوریت پشتیبانی مالیاتی و اقتصادی از واحدهای تولیدی تصویب و ابلاغ کرد. این بسته با هدف حفظ تولید، اشتغال و معیشت خانوارها طراحی شده و شامل احکام مالیاتی ویژه‌ای است که فشار بر تولیدکنندگان را کاهش می‌دهد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، بسته حمایتی دولت از کسب‌وکار‌ها و صنایع آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه با هدف حفظ تولید، اشتغال و معیشت خانوار‌ها طراحی شده و شامل احکام مالیاتی ویژه‌ای است که فشار بر تولیدکنندگان را کاهش می‌دهد.

    بسته حمایتی دولت از کسب‌وکار‌ها و صنایع آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه در پنج بخش شامل حوزه‌های مالی (مالیات و تأمین اجتماعی)، تأمین مالی (تسهیلات، بدهی‌های بانکی و…)، ارز (تأمین ارز و تعهدات ارزی صادرکنندگان)، زیرساخت (حمل‌ونقل و انرژی) و بازرگانی (امور گمرکی و ثبت سفارش) و با تأکید بر پشتیبانی از استمرار تولید و رفع موانع احتمالی واحد‌های تولیدی و خدماتی با تمرکز بر سیاست‌های ارزآوری در شرایط ویژه و تأمین نیاز‌های اساسی و حفظ معیشت خانوار تهیه و تدوین شده است.

    صدور گواهی موقت مالیاتی یکی از حمایت‌های مالیاتی است که در بسته دولت پیش‌بینی و ابلاغ شده است.

    وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است برای واحد‌های تولیدی بدون بدهی مالیاتی در سال ۱۴۰۲، گواهی موقت یک‌ماهه بر اساس تبصره یک ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم صادر کند تا موانع مالیاتی کوتاه‌مدت برطرف شود.

    تمدید مهلت اظهارنامه مالیاتی

    همچنین واحد‌های حقیقی و حقوقی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ برای ارائه اظهارنامه مالیاتی فرصت دارند که این امر فشار زمانی بر مودیان را کاهش می‌دهد.

    توقف موقت اقدامات حقوقی

    وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مؤسسات اعتباری مکلف‌اند به درخواست واحد‌های تولیدی، اقدامات حقوقی و اجرایی را به مدت یک ماه متوقف کنند، از جمله پیگیری پرونده‌های قضایی.

    افزایش مهلت صورت‌های مالی

    مهلت ارائه صورت‌های مالی منتهی به ۱۴۰۳/۱۲/۳۰ برای اشخاص حقوقی که ملزم به حسابرسی و برگزاری مجمع‌عمومی هستند، به مدت دو هفته تمدید شده است.

    تمدید یک‌ماهه تکالیف قانونی

    در دوره اضطرار تعیین‌شده توسط شورای‌عالی امنیت ملی، سازمان امور مالیاتی می‌تواند مهلت تسلیم اظهارنامه، اعتراض به اوراق مالیاتی و رسیدگی به پرونده‌ها را تا یک ماه (برای بازه ۱۴۰۴/۳/۲۳ تا ۱۴۰۴/۵/۱۵) تمدید کند.

    مشوق مالیاتی ۴ درصدی

    پرداخت مالیات عملکرد یا مالیات بر ارزش افزوده پیش از سررسید (با احتساب تمدیدها) از ۱۴۰۴/۰۴/۰۱، مشمول کسر چهار درصد از مالیات قطعی به‌صورت روزشمار خواهد بود.

    سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی پیش‌ازاین از تدوین بسته حمایتی دولت خبر داده و گفته بود دولت باهدف کاهش فشار‌های مالی بر تولیدکنندگان، بسته‌ای طراحی کرده که شامل تخفیف‌های مالیاتی و تمدید مهلت‌های قانونی است. این اقدامات به حفظ زنجیره تولید و اشتغال کمک می‌کند.

    وی همچنین تأکید کرده بود که تمدید مهلت اظهارنامه‌ها و صدور گواهی موقت مفاصاحساب، گام‌هایی مؤثر برای حمایت از واحد‌های تولیدی در شرایط بحرانی است.

    این بسته حمایتی با تمرکز بر کاهش فشار‌های مالیاتی و بیمه‌ای، به واحد‌های تولیدی امکان می‌دهد منابع خود را به تولید و حفظ اشتغال اختصاص دهند. تمدید مهلت‌ها و ارائه مشوق‌های مالیاتی می‌تواند از تعطیلی واحد‌های تولیدی جلوگیری کرده و به پایداری اقتصاد کمک کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.