جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴ Friday, 25 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40877 تعداد نوشته های امروز : 211 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

خبرخوش برای هواداران استقلال/ ساپینتو بخشیده می‌شود؟ تصمیم غافلگیرکننده مهدی طارمی در انتخاب تیم بعدی! ساپینتو به این دستیار ایرانی رضایت داد محور چالوس و آزادراه تهران ــ شمال یکطرفه شد جام قهرمانی استقلال دزدیده شد حمله مسلحانه به مأموران گمرک پیشین در مسیر چابهار کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن به‌زودی/ روستاهای اطراف کلان‌شهرها در مسیر مسکن شهری؟ خروج کارگران افغان، ساخت‌وساز را کند کرد؟/ بیش از نیمی از نیروهای ساختمانی تهران اتباع بودند ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان اعلام لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت‌ پروازهای اربعین از چهارشنبه پخت نان با آرد بلوط؛ راهی برای کاهش نیاز کشور به واردات گندم خریداران طلا بخوانند | فرصت را از دست ندهید قیمت طلا سقوط کرد اعطای وام بدون ضامن به این دسته از بازنشستگان قطعی شد طرح جدید مجلس تمام دلالان را بیچاره کرد بازار رمز ارز به بورس کالا می‌رسد؟

برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت علوم پایه با الگو از یک دانشگاه روسی
  • 2 مرداد 1404 ساعت: ۱۲:۳۲
  • شناسه : 103363
    بازدید 7
    1

    معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه این دانشگاه برای ارتقای رشته‌های علوم پایه با الگو از دانشگاه روسی خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    محمد علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم بازتعریف ارتباط رشته‌های علوم پایه و کشاورزی با صنعت، از تلاش‌های اخیر در این حوزه خبر داد و گفت: شخصاً در حوزه معاونت خود، پیگیری‌های جدی برای تقویت این ارتباط به‌ویژه در رشته‌های علوم کشاورزی و علوم پایه آغاز کرده‌ام.

    وی با بیان تجربه سفر اخیر هیئت دانشگاه آزاد به کشور روسیه و بازدید از دانشگاه کازان افزود: در این سفر از دانشکده‌ اینو پلیس بازدید کردیم که با اجرای یک مدل آموزشی جذاب، موفق شده بود دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان را به رشته‌های علوم پایه، فیزیک و کامپیوتر جذب کند. شیوه کار به‌گونه‌ای بود که آموزش مفاهیم فیزیک و ریاضی با کاربردهای عملی مانند “هوش مصنوعی” تلفیق شده بود.

    علی اکبری ادامه داد: نکته جالب این مدل آموزشی، نظام شهریه‌گذاری وابسته به معدل آن بود؛ به‌گونه‌ای که دانشجویان با معدل بالا شهریه پرداخت نمی‌کردند و با کاهش معدل، میزان شهریه افزایش می‌یافت. این سیستم موجب جذب بهترین استعدادها به دانشگاه شده بود.

    وی همچنین به یک ابتکار مهم دیگر اشاره کرد و گفت: در کنار این دانشگاه، یک شرکت خصوصی فعالیت داشت که پروژه‌های صنعتی را از بیرون دریافت کرده و میان دانشجویان تقسیم می‌کرد. این تعامل مؤثر بین صنعت و دانشگاه باعث افزایش مهارت و اشتغال‌پذیری دانشجویان شده بود.

    معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این مدل که با عنوان «اینوپلیس» شناخته می‌شود، الگویی موفق برای اتصال آموزش عالی به بازار کار است. ما نیز در دانشگاه آزاد پیش‌تر به دنبال چنین طرحی بودیم، اما با آن دقت و ظرافت اجرایی که در کازان مشاهده کردیم، هنوز عملیاتی نشده است.

    وی کرد: اگر بتوانیم الگویی مشابه را با بومی‌سازی مناسب در دانشگاه آزاد پیاده‌سازی کنیم، می‌توانیم وضعیت آموزش علوم پایه را متحول کرده و انگیزه و آینده‌ روشن‌تری برای دانشجویان این حوزه فراهم آوریم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.