به گزارش خبرنگار مهر، در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به خانههای مسکونی و زیرساختهای غیرنظامی، گروهی از دانشجویان جهادی ۱۲ دانشگاه بزرگ تهران به صورت خودجوش و با تشکیل تیمهایی فعال به صورت شبانه روزی به کمک هموطنان آسیبدیده شتافتند. حتی برخی از این دانشجویان در نقاط معین مشخص شده اسکان یافتند و به عنوان حلقه واسط بین مردم و مسئولان در بین مردم حضور یافتند و هنوز نیز پیگیر مطالبات مردم از مسئولان هستند.
سید جواد سعادت معاون عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت فعالیت دانشجویان جهادی در مناطق جنگ زده در تهران گفت: تقریباً پنج محرم بود که دانشجویان جهادی ما در تهران، نیازی را احساس کردند که باید در محلهای جنگ زده حضور پیدا کنند و استارت آن از جایی خورد که دانشجویان یکی از دانشگاهها در یکی از محلهای مورد اصابت حضور پیدا کرده و صحبتی با اهالی محل داشتند، مشخص شد که یک سری از کارها با وجود اینکه مردم در هتل اسکان یافته بودند همچنان روی زمین مانده است.
وی ادامه داد: اسباب و اثاثیه آنها زیر آوار مانده بود، شیشههای منزل آنها خورد شده بود، برای همین دانشجویان در محلهای مذکور حضور پیدا کردند، یک سری از کارها بود که انجام آن در توان مردم نبود، یا اصلاً فشارهای روانی روی برخی از افراد بود و اجازه نمیداد که دست به کار شوند.
معاون عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی تهران بزرگ افزود: بنابراین دانشجویان جهادی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در نارمک حضور پیدا کردند، یک چنین نیازی به ما بازخورد داده شد، برای همین در دهه دهه اول محرم گروهی تشکیل داده و ۳۰ نقطه محل غیر نظامی که مورد اصابت دشمن واقع شده بود را مشخص کردیم و سپس در این محلها حضور پیدا کرده و آنها را ارزیابی کردیم، که آیا ظرفیت ورود گروههای جهادی را دارند یا خیر؟
وی ادامه داد: ابتدا ۱۶ نقطه و سپس ۲۴ نقطه برای ورود گروههای جهادی احصاء شد، و در نهایت ۲۴ محل اصابت مشخص شد تا دانشجویان جهادی حضور پیدا کنند، بنابراین گروههای جهادی ۱۲ دانشگاه تهران بزرگ شامل دانشگاههای تهران، صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه آزاد علوم تحقیقات، دانشگاه آزاد مرکزی، علوم قضائی، دانشگاه شاهد، فرهنگیان، امام صادق (ع)، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، در بخش خوهران دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی، این بار تحت عنوان اردوی جهادی متفاوت در قلب تهران با همان شعار همیشگیمان که «عهد بستیم که در خدمت ایران باشیم»، فراخوان دادند.
وی افزود: دانشجویان در محلهای مشخص شده حضور پیدا کردند و مستقر در آن نقاط شدند، حتی بعضی از دانشجویان جهادی برخی از دانشگاهها در آن محل اصابتها به عنوان یک حلقه میانی بین مردم و مسئولین، اسکان یافته و بین مردم حضور پیدا کردند.
سعادت ادامه داد: یک بخشی از فعالیت جهادی دانشجویان، آواربرداری و کمک به انتقال اسباب و اثاثیه مردم بود و در کنار آن مطالبهگری و پیگیری مشکلات مردم نیز انجام شد، یعنی پلاک به پلاک خانهها را شناسایی کرده و مشکلات مردم را میپرسیدند، تا از نهادهای خدمت رسان پیگیری کنند و مطالبه گری را به عنوان وظیفه دانشجویی انجام دادند.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان جهادی در کنار آواربرداری و مطالبه گری، فعالیتهای تبیینی، فرهنگی و حمایتی را در این نقاط انجام دادند، در محل اصابتها، پارچه نوشت با یک سری شعارها و پرچمهای ایران نصب شده است، این ابر پرچمها که از روز اول در تهران نصب میشد همه کار دانشجویان جهادی بود.
سعادت ادامه داد: این کار دانشجویان با این هدف بود که محل اصابتها را به عنوان یادمان جنگ تلقی کنند و سند جنایت (رژیم صهیونیستی) را معرفی کنند، بعد از ۱۰ روز که فعالیت دانشجویان جهادی در محلهای اصابت شروع شد، کم کم، صدایش پیچید، خیلیها خبردار شدند، طلبههای استانهای مختلف و گروههای جهادی محلات با ما تماس گرفتند که ما این افراد را به مسئول آن محور متصل میکردیم.
معاون عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی تهران بزرگ افزود: ما یک جلسه با معاونت خدمات شهری تهران و همچنین جلسهای با زاکانی شهردار تهران داشتیم، که این محل اصابتها، نقطه پیوند مردم با مسئولان و گروه دانشجویی باشند تا مطالبات را منتقل کنند، در برخی مناطق، شهرداری بسیار خوب همکاری داشت، در برخی مناطق خیلی اذیت شدیم ولی با این وجود، تمام مطالبات مردم را منتقل میکردیم و وظیفه مطالبه گری خود را انجام میدادیم.
وی ادامه داد: همچنان در نقاطی که مشخص شده حضور داریم و اینطور نیست که مناطق را ترک کرده باشیم در نقاطی که معین بود هنوز دو تا ۳ نفر از دانشجویان حضور دارند و پیگیریها را انجام میدهند، آوار برداری تا حدود خوبی پیش رفته است و دانشجویان کمک حال مردم بودند.
وی یادآور شد: چیزی که برای ما خیلی جذاب بود این بستر همدلی و فرصت گفتگو با مردم بود، با اقشار مختلفی که آسیب دیده از جنگ بودند، مردمهایی که در حالت عادی با گروههای جهادی و بسیجی هیچ ارتباطی نمیگرفتند، این اردوهای جهادی متفاوت بستر گفتگو شد، همان چیزی که مقام معظم رهبری خواسته بودند مبنی بر اینکه نباید این اتحاد و همبستگی و همدلی از بین برود.
سعادت ادامه داد: این بستر اعتماد و همدلی، بزرگ ترین دستاورد ما بود که اتفاق افتاد و ادامه پیدا کرد.
ثبت دیدگاه