به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر محمد اسماعیل قیداری ضمن تبریک کسب این دستاورد درحوزه SDG۳ به دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی از عملکرد کارکنان بهداشتی درمانی، اعضای هیئت علمی و محققان دانشگاه، معاونتهای بین الملل و بهداشتی دانشگاه در این راستا تقدیر کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کسب رتبه اول ملی و ۳۰ بینالمللی در بین دانشگاهها و موسسات جهانی را نشان از تعهد و تلاش این دانشگاه در راستای توسعه پایدار در بهبود سلامت و رفاه جامعه تحت پوشش و تاثیرگذاری در بهداشت و سلامت مردم از طریق مشارکت فعال در پروژههای بهداشتی ملی و بینالمللی در سطح محلی، ملی و فراملی برشمرد.
به گفته وی؛ ارائه خدمات بهداشتی با کیفیت به ویژه برای گروههای آسیبپذیر، انجام تحقیقات پیشرفته و نوآورانه در حوزههای مرتبط با سلامت و بهداشت منتج به بهبود سلامت و رفاه، ارتقای آگاهیهای عمومی در مورد بهداشت و سلامت، همکاری با نهادهای دولتی و غیردولتی داخلی و سازمانهای بینالمللی خارجی برای بهبود پوشش بهداشتی جهانی از دیگر نشانههای تعهد وتلاش دانشگاهیان در این راستا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه بسترسازی برای ترویج نوآوری در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی، بهره برداری از فناوریهای نوین در توسعه ابزارها و روشهای جدید در پزشکی و بهداشت عمومی، حضور پررنگتر در عرصههای بینالمللی برای ارتقای عملکرد دانشگاه در حوزه مسئولیتهای اجتماعی تنها برای کسب رتبههای ملی و بینالمللی نیست، گفت: امیدوارم عملکرد ارزشمند همکاران پرتلاش، خداپرست و میهندوست دانشگاه که همواره با تقبل سختی و زحمات فراوان در بحرانهای مختلف به ایفای نقش و مسئولیت اجتماعی خود می پردازند، مرهمی کارساز بر توقعات به حق مردم شریف ایران باشد.
دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی صدرنشین دانشگاههای کشور در هدف سوم توسعه پایدار
دکتر سید علیرضا مرتضوی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این خصوص گفت: براساس جدیدترین رتبهبندی جهانی نظام تایمز Times Impact Rankings ۲۰۲۵، رسته تاثیرگذاری و مسئولیتهای اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن حفظ رتبه Overall ٦٠٠-٤٠٠ از بین ٢٥٢٦ دانشگاه و موسسه، موفق شد در هدف سوم SDG ۳ که بر “سلامت و رفاه برای عموم مردم” متمرکز است برای دومین سال متوالی رتبه یک ملی و رتبه ٣٠ بین المللی را به خود اختصاص دهد.
وی رسته تاثیرگذاری اجتماعی و مسئولیتهای اجتماعی را یکی از رستههای متنوع موسسه رتبهبندی جهانی تایمز (Times Higher Education -THE) برشمرد که جدیدترین رتبهبندی جهانی در این رسته پایان خردادماه ١٤٠٤ منتشر شد.
به گفته مرتضوی؛ این رتبهبندی بر مبنای اهداف ١٧گانه توسعه پایدار (Sustainable Development Goals-SDGs ) مصوب و ابلاغی از سوی سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ شکل گرفته است. براساس این رتبهبندی موسسه تایمز از سال ٢٠١٩ به بررسی عملکرد سالیانه دانشگاهها و موسسات علمی پژوهشی پرداخته است و دانشگاهها را در ١٧ هدف به صورت مجزا و همین طور در یک نگاه (Overall) براساس چهار هدف با بالاترین نمره، رتبه بندی میکند.
معاون بین الملل دانشگاه آمار و ارقام را بیانگر رشد حداقل ٢٠ درصدی سالیانه تعداد دانشگاهها و موسسات شرکت کننده در این رتبه بندی دانست و افزود: این رتبه بندی از سال ٢٠١٩ با ۴۱۵ دانشگاه آغاز شد و در سال ۲۰۲۵ تعداد دانشگاهها و موسسات علمی پژوهشی به ۲۵۲۶ افزایش یافت که ۳۴ دانشگاه ایرانی نیز در بین آنها قرار دارند.
دکتر علیرضا مرتضوی با اشاره به رتبه بندی اخیر تایمز خاطرنشان کرد که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن حفظ رتبه Overall ۶۰۰-۴۰۰ از بین ۲۵۲۶ دانشگاه، توفیق یافت در رتبه بندی هدف سوم از مجموعه اهداف توسعه پایدار SDG3 با عنوان سلامت و رفاه برای عموم مردم صدرنشین دانشگاههای ایرانی شرکت کننده در این هدف باشد.
وی با توجه به ماهیت ذاتی دانشگاههای علوم پزشکی در ایران، سلامت و رفاه برای عموم مردم را همواره رسالت و ماموریت اصلی این دانشگاه برشمرد و گفت: در رتبه بندی این هدف دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بین ١٧٨٨ دانشگاه جهان جایگاه ٣٠ بینالمللی را به خود اختصاص داده و همچنین برای دومین سال متوالی جایگاه اول ملی را از بین ٣٠ دانشگاه ایرانی شرکت کننده در این هدف کسب کرده است.
به گفته دکتر مرتضوی در هدف نهم از مجموعه اهداف توسعه پایدار (SDG ۹) نیز این دانشگاه درخصوص صنعت، نوآوری و زیرساخت در معیت دانشگاه دیگری، رتبه یک کشوری در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور را به خود اختصاص داده است.
ثبت دیدگاه