شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36090 تعداد نوشته های امروز : 168 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

نمایشگاه عکس‌ با موضوع «سرزمین‌های اشغالی» در سارایوو بیت‌کوین به بالای 118 هزار دلار رسید؛ نشانه‌ای از خرید پایدار گاوها جزئیات بسته حمایتی بازار بورس در هفته جاری اعلام شد رشد ۴۰هزار واحدی شاخص بورس درخواست کمیسیون اقتصادی مجلس از دولت درمورد بازار بورس زمان عرضه ارز اربعین مشخص شد کتابت قرآن در مدت کمتر از ۳ سال توسط کودک ۹ ساله هندی مراحل هفت گانه سلوک تا شهود عرفانی در پرتو مقاومت عرفانی میسر است نگین معماری و یادگار آیت الله بروجردی؛ ماجرای چاهی که متخصص زرتشتی زد تغییر قبله به سمت کعبه معظمه برای دشمنان اسلام شکننده بود خاموشی: دانش و وقف را در خدمت پیشرفت کشور قرار دادیم قیامی علیه «تجدد از بالا به پایین»؛ اوج‌گیری اعتراض از کجا بود؟ نمی‌توان تنها با تبلیغات و رسانه‌ اعتماد را بازسازی کرد قیام گوهرشاد؛ نقطه‌ عطفی در تاریخ برای شناخت ماهیت ملت ایران بررسی «مرگ مغزی جامعه شناسی ایرانی» در مجله خردورزی این بازیکن به اردوی پرسپولیس نرفت؛ پیغامی برای فسخ قرارداد؟

دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت
  • 18 تیر 1404 ساعت: ۱۸:۳۴
  • شناسه : 93317
    بازدید 12
    1

    اصفهان- دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ در رتبه بندی جهانی QS سال ۲۰۲۶ در جمع پنج دانشگاه برتر ایران قرار گرفت.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر، جدیدترین رتبه بندی بین‌المللی QS در سال ۲۰۲۶، ۱۱ دانشگاه ایرانی را در میان برترین‌های جهان معرفی کرده است که در این میان دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ جهانی، بعنوان پنجمین دانشگاه برتر کشور شناخته شد.

    در این رتبه بندی، دانشگاه تهران با رتبه ۳۲۲ در صدر دانشگاه‌های ایرانی قرار دارد و پس از آن دانشگاه‌های صنعتی شریف (۳۷۵)، صنعتی امیرکبیر (۴۵۶)، علم و صنعت ایران (۴۹۶) و در نهایت دانشگاه صنعتی اصفهان (۵۷۱) به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم را به خود اختصاص داده‌اند.

    دانشگاه‌های تبریز، شیراز، شهید بهشتی، فردوسی مشهد، اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این رتبه‌بندی حضور داشتند که در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

    به گزارش مهر، مؤسسه QS که مقر آن در انگلستان است، از سال ۲۰۱۰ به طور مستقل دانشگاه‌های سراسر جهان را ارزیابی می‌کند. در این ارزیابی، داده‌های مربوط به انتشارات علمی دانشگاه‌ها از پایگاه اسکوپوس در یک بازه زمانی پنج ساله و استنادات در بازه زمانی شش ساله مورد محاسبه قرار می‌گیرد.

    شاخص‌های مورد استفاده در رتبه‌بندی جهانی QS ۲۰۲۶ شامل پژوهش (۵۰%)، اشتغال‌پذیری (۲۰%)، مشارکت جهانی (۱۵%)، تجربه یادگیری (۱۰%) و پایداری (۵%) است. در این میان، عواملی چون شهرت علمی، ارزیابی کارفرمایان، نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو، استنادات به مقالات اعضای هیئت علمی، نسبت استادان و دانشجویان بین‌المللی، شبکه پژوهشی بین‌المللی، اشتغال فارغ‌التحصیلان و پایداری مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.