یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 20 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 39095 تعداد نوشته های امروز : 282 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

امنیت حریم هوایی ایران تامین شد هشدار فرابنفش در تهران؛ ۱۲ ظهر فردا خطرناک است فرصتی برای استراحت؛ استان تهران اول مرداد تعطیل شد جهش صادرات ایران و اوراسیا در سایه توافقنامه آزاد امیر هیهات سرپرست مجتمع فولاد خراسان شد بیمه شخص ثالث ویژه اربعین با تخفیف ۸۰ درصدی حقوق و یارانه‌ها به موقع واریز می‌شود؛ جزئیات جدید از بسته‌های حمایتی دولت حقوق تیرماه بازنشستگان تامین اجتماعی واریز شد؛ همین حالا موجودی بگیرید حقایق پشت پرده ارتقای درجه شغلی کارگران ساختمانی؛ سازمان تامین اجتماعی پاسخگو باشد قیمت دلار سقوط کرد + نرخ جدید ارز ۲۹ تیر از کارخانه تا کلاس درس؛ چگونه ایده شهید طهرانچی آموزش عالی را عوض کرد؟ بیانیه اجلاسیه سراسری مدیران حوزه‌های علمیه کشور برگزاری نخستین نشست هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد پس از شهادت دکتر طهرانچی پیشنهاد لغو آزمون ارتقای دستیاری و تعویق آزمون بورد صفر تا صد وام‌های دانشجویی برای سفر به عتبات عالیات در آستانه اربعین مرز پرویزخان نیازمند ارتقای زیرساخت‌ها برای تسهیل تجارت با عراق

بورس صعودی ماند
  • 29 تیر 1404 ساعت: ۱۵:۳۲
  • شناسه : 100388
    بازدید 4
    1

    بازار سرمایه امروز هفتمین رشد متوالی خود را تجربه کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۲۲ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۸۲۴ هزار واحد رسید.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران که پس از دو هفته کاهش، از ابتدای هفته قبل روند صعودی به خود امروز نیز ۲۲ هزار و ۸۰۲ واحد رشد کرد و به رقم دو میلیون و ۸۲۴ هزار و ۳۱۷ واحد رسید.

    در دومین روز هفته شاخص هم‌وزن نیز ۱۹۹۶ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۴۴ هزار و ۷۰۱ واحد ایستاد.

    امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۴۷ عدد و سهام منفی ۱۳۲ عدد بود. تعداد خریداران به بیش از ۳۵ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۸۱ درصد افزایش داشت.

    همچنین امروز ۳۰۲ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۹۱۹۸ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

    بورس صعودی ماند

    نقشه بورس ـ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

    فملی، فارس و نوری بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به وبملت، خساپا و فولاد اشاره کرد.

    شاخص فرابورس ایران هم امروز افزایش ۶۸ واحد را تجربه کرد و به ۲۵ هزار و ۱۷۴ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۵۷ هزار فقره و ارزش آن ۷۵۶۴ میلیارد تومان بود.

    آریان، ومپنا و زاگرس بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند. رپویا، مهر و فزر نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

    تالار شیشه‌ای از روز سه‌شنبه (۱۹ فروردین) پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که روز ۲۳ فروردین در عمان آغاز شد روند صعودی به خود گرفت.

    پیش از آن بازار سهام در ایران از روز دوم آبان ۱۴۰۳ صعودی شده بود و در ادامه، رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. روز ۲۳ دی‌ماه کانال ۲.۹ میلیون را از دست داد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد. ۲۱ اسفند نیز به پایین کانال ۲.۷ میلیون سقوط کرد که ۲۵ اسفند مجددا آن را تصاحب کرد. ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ به کانال ۲.۸ میلیون صعود کرد. ۲۴ فروردین پس از حدود ۹۰ روز مجددا از مرز ۲.۹ میلیون واحد گذشت.

    روز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد، یکم اردیبهشت به ۳.۱ میلیون واحد رسید، ۲۳ اردیبهشت کانال ۳.۲ میلیون واحد را فتح کرد، اما ۳۰ اردیبهشت آن را از دست داد. روز ۱۷ خرداد نیز کانال ۳.۱ میلیون را از دست داد. همچنین روز ۱۹ خردادماه به پایین کانال سه میلیون واحد سقوط کرد. روز ۸ تیر نیز به کانال ۲.۸ میلیون واحد افتاد، ۹ تیر به کانال ۲.۷ میلیون عقب‌گرد کرد، ۱۱ تیر وارد کانال ۲.۶ میلیون واحد شد. ۱۶ تیرماه کانال ۲.۷ میلیون را پس گرفت، ۱۷ تیر مجددا آن را از دست داد و ۲۲ تیر برای چندمین بار وارد کانال ۲.۷ میلیون شد، ۲۸ تیر نیز کانال ۲.۸ میلیون را فتح کرد.

    تا قبل از حمله رژیم صهیونیستی به ایران در روز ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ متغیر‌های سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل داشت. امیدواری به رفع تنش‌های سیاسی که با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان ایجاد شد و هم‌چنین احتمال تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی می‌توانست اثر مثبتی بر بازار سهام داشته باشد؛ چراکه به گفته کارشناسان، حل مناقشات بین‌المللی از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی منجر می‌شود و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازد.

    عمده کارشناسان معتقدند، بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیر‌های سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.