یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41368 تعداد نوشته های امروز : 49 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید سوگواره تعزیه ساوه تجلی ارادت عمیق مردم به اهل‌بیت(ع) است ولایتی: امنیت ملی خط قرمز ماست کلینیک تخصصی قلب در بیمارستان معتمدی گرمسار راه اندازی می‌شود مختصات حمله بعدی ایران به اسرائیل/ هشدار تند سپاه صادر شد استاندار لرستان: مدیران سهم ۲۰ همتی پروژه‌های عمرانی لرستان را بگیرند سرزمین آفتاب مهد تعزیه و گنجینه مفاخر فرهنگی کشور است ۲۰۰هکتار اراضی جنگل ابر شاهرود به دلیل خطای انسانی سوخت پلمب ۳ سفره‌خانه سنتی متخلف در گالیکش رویداد «پازل» برای نخستین بار در گلستان برگزار شد فوت یکی از کارکنان شرکت نفت و گاز گچساران در حین انجام وظیفه گلستان قطب نوظهور تولید نشا مکانیزه در شمال شرق کشور حساب بانکی ۲۷۰ شرکت باید به لرستان منتقل شود ۱۱ زخمی بر اثر سقوط کمک‌های هوایی بر سر مردم غزه دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت شهرستان دشتی منصوب شد

بورس دوباره ریخت
  • 17 تیر 1404 ساعت: ۱۵:۳۵
  • شناسه : 92372
    بازدید 12
    0

    تنها یک روز پس از رشد بازار سرمایه، امروز این بازار بیش از ۵۱ هزار واحد کاهش یافت و شاخص کل ضمن رسیدن به رقم دو میلیون و ۶۵۸ واحد کانال ۲.۷ میلیون را که دیروز تصاحب کرده بود، از دست داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، امروز (سه‌شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۵۱ هزار و ۶۵۸ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۶۵۸ هزار و ۲۳۸ واحد رسید. این در حالی است که روز گذشته در پی اختصاص خط اعتباری ۶۰ هزار میلیارد تومانی به بازار سرمایه، این بازار پس از یک هفته کاهش ۱۹ هزار واحد رشد کرده بود. شاخص هم‌وزن نیز ۱۰ هزار و ۱۸ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۳۶ هزار و ۹۹ واحد ایستاد.

    امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۳ عدد و سهام منفی ۳۲۱ عدد بود. تعداد خریداران به بیش از ۴۲ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۱.۸۹ درصد کاهش داشت. همچنین امروز ۱۹۶ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

    امروز نمادهای فارس، فملی و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وبملت، خساپا و وبصادر اشاره کرد.

    شاخص فرابورس ایران هم کاهش ۲۱۲  واحد را تجربه کرد و به ۲۴ هزار و ۶۵۱ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۳۴ هزار فقره و ارزش آن ۱۱ هزار میلیارد تومان بود.

    مارون، ومپنا و آریان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند. رپویا، فزر و وپایا نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

    تالار شیشه‌ای از ۱۹ فروردین پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که روز ۲۳ فروردین در عمان آغاز شد روند صعودی به خود گرفته بود.

    پیش از آن بازار سهام در ایران از روز دوم آبان ۱۴۰۳ صعودی شده بود و در ادامه، رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. روز ۲۳ دی‌ماه کانال ۲.۹ میلیون را از دست داد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد. ۲۱ اسفند نیز به پایین کانال ۲.۷ میلیون سقوط کرد که ۲۵ اسفند مجددا آن را تصاحب کرد. ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ به کانال ۲.۸ میلیون صعود کرد. ۲۴ فروردین پس از حدود ۹۰ روز مجددا از مرز ۲.۹ میلیون واحد گذشت. روز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد، یکم اردیبهشت به ۳.۱ میلیون واحد رسید، ۲۳ اردیبهشت کانال ۳.۲ میلیون واحد را فتح کرد اما ۳۰ اردیبهشت آن را از دست داد. روز ۱۷ خرداد نیز کانال ۳.۱  میلیون را از دست داد. همچنین روز ۱۹ خردادماه به پایین کانال سه میلیون واحد سقوط کرد. روز ۸ تیر نیز به کانال ۲.۸ میلیون واحد افتاد، ۹ تیر به کانال ۲.۷ میلیون عقب‌گرد کرد، ۱۱ تیر وارد کانال ۲.۶ میلیون واحد شد. ۱۶ تیرماه کانال ۲.۷ میلیون را پس گرفت و ۱۷ تیر مجددا آن را از دست  داد.

    تا قبل از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران در روز ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ متغیرهای سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل داشت. امیدواری به رفع تنش‌های سیاسی که با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان ایجاد شد و هم‌چنین احتمال تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی می‌توانست اثر مثبتی بر بازار سهام داشته باشد؛ چراکه به گفته کارشناسان، حل مناقشات بین‌المللی از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی منجر می‌شود و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازد.

    عمده کارشناسان معتقدند، بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.