یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 20 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 39190 تعداد نوشته های امروز : 365 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پرواز زنجان به مشهد فعال شد هرمزگان و سیستان رکورددار کم‌بارشی کشور هشدار زرد هواشناسی درباره احتمال وقوع طوفان گرد و خاک در تهران ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۹ تیر) خوش به حال تمام سهامداران بورس شد اعتماد در کف تاریخی؛ بورس با زلزله مکانیسم ماشه روبرو می‌شود؟ پیش بینی حساس قیمت دلار بعد از سقوط نرخ اخیر فرصت دوباره برای مردم؛ تسهیلات جدید اشتغال در راه است نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم و تابستان دانشگاه آزاد اعلام شد ثبت‌نام مصاحبه دکتری و دوره استعداد درخشان دانشگاه آزاد آغاز شد ۲۸۸ کیلوگرم خاویار از مازندران صادر شد انتشار تقویم آموزشی جدید دانشگاه تهران؛ ۲۹شهریورماه تاریخ شروع کلاس‌ها راهبرد امام سجاد(ع) پس از عاشورا الگویی برای مقاومت امروز است اجتماع طلاب و روحانیون شیعه و سنی در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها انتقاد از جرایم جدید تأمین اجتماعی علیه شهرداری‌ها دستگیری عامل درگیری با کارکنان منابع طبیعی در چوار

عملی که انسان را در بهشت همسایه پیامبر(ص) می کند
  • 29 تیر 1404 ساعت: ۲۱:۲۹
  • شناسه : 100675
    بازدید 4
    1

    حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی گفت: شرط پیامبر اکرم (ص) برای همسایگی در بهشت اهتمام به عبادات و طولانی کردن سجده‌ است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در یک جلسه سخنرانی به بیان راز همسایگی با پیامبر اسلام (ص) در بهشت از زبان ربیعه پرداخت و گفت: روزگاری فردی به نام «ربیعه» در خدمت پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله بود. نام وی در منابع ذکر شده و نقل است که ربیعه به مدت هفت سال در زمره‌ی خادمان رسول خدا قرار داشت. پس از پایان این مدت، زمانی که ربیعه قصد خداحافظی و ترک پیامبر را داشت، حضرت محمد (ص) متوجه زحمات و تدین او شدند و فرمودند: «تو یک دعای مستجاب نزد من داری؛ یک خواسته که بدون شک به اجابت خواهد رسید.

    وی افزود: پیامبر اکرم (ص) رسم داشتند به کسانی که تلاش ویژه‌ای در خدمت داشتند، پاداش یا جایزه‌ای عطا کنند؛ چنانکه به جعفر بن ابی‌طالب «نماز جعفر» را هدیه دادند.

    رفیعی بیان داشت: ربیعه، که فردی خردمند و عاقل بود، تصمیم گرفت عجولانه پاسخ ندهد تا این فرصت ارزشمند را به سادگی از دست ندهد؛ لذا مهلت خواست تا اندیشه کند. پس از ۲۴ ساعت بازگشت و خطاب به حضرت عرضه داشت: پس از تأمل بسیار دریافتم خواسته‌هایی مانند مال و خانه همگی فانی‌شدنی‌اند؛ به همین دلیل درخواست می‌کنم که در بهشت، همسایه شما باشم.

    او ادامه داد: رسول خدا (ص) فرمودند: باشد؛ همان‌گونه که وعده دادم، محقق خواهد شد.

    استاد حوزه علمیه اضافه کرد: ربیعه با خوشحالی قصد بازگشت داشت اما پیامبر او را صدا زده، فرمودند: «مبادا از این پس نماز و دعا و عبادت را ترک کنی به این بهانه که گویی تضمین شده‌ای. اگر کسی ضامن پرداخت وام شما شد، به این معنی نیست که دیگر هیچ مسئولیتی نداری.» و در ادامه فرمودند: «از این پس سجده‌های خود را طولانی‌تر انجام بده و به عبادت خویش اهتمامی افزون بورز؛ زیرا همسایگی ما در بهشت، مستلزم تلاش و سعی بیشتر است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.