یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41628 تعداد نوشته های امروز : 309 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

قهرمانی دانشگاه تهران در لیگ والیبال جوانان زیر ۲۰ سال استان وزیر علوم: کنکور در کمال امنیت برگزار شد دانشگاه‌ها باید از وابستگی به بودجه دولتی رها شوند سرپرست جدید دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه خواجه نصیر منصوب شد بیانیه سازمان سنجش در تبعیت از دستور مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی مرحوم دکتر توکلی دغدغه‌مند اعتلای گفتمان و ارزش‌های انقلاب بود تجلیل آیت‌الله جوادی آملی از عظمت و استقامت ملت ایران در وقایع اخیر مهارت‌آموزی ضرورت امروز و تضمین آینده کشور است فرانسوی‌ها سیاست «تحمیل گرسنگی» به مردم غزه را محکوم کردند+تصاویر تغییر زمان آزادسازی فصل صید میگو در استان بوشهر هشدار افزایش مصرف برق ادارات استان بوشهر هشدار مقام صهیونیست نسبت به انزجار فزاینده از این رژیم در غرب نقش ماندگار رزمندگان استان مرکزی در آخرین نبرد دفاع مقدس با وجود ادعای تل‌آویو درباره آتش‌بس حملات علیه غزه ادامه دارد نمایشگاه آثار تجسمی «ایران جان» در مازندران برپا می‌شود کاهش ذخایر خونی در خراسان رضوی

بر اساس برنامه هفتم توسعه، موظف به تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن هستیم
  • 5 مرداد 1404 ساعت: ۱۵:۳۰
  • شناسه : 105428
    بازدید 6
    1

    میکائیل باقری گفت: بر اساس برنامه هفتم، وزارت آموزش و پرورش موظف به تربیت ۱۰ میلیون حافظ جز قرآن و راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ است. در این راستا بسته‌های متنوع آموزشی از مهرماه اجرا خواهد شد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، دومین مراسم قرعه‌کشی تشویقی حافظان عمومی قرآن کریم عصر امروز، یکشنبه پنجم مردادماه، با حضور جمعی از مسئولان قرآنی در سالن سازمان دارالقرآن برگزار شد.

    در این مراسم، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: رهبر انقلاب تأکید کردند که امروز درگیر یک جنگ وجودی هستیم؛ جنگی که برای دو طرف اهمیت حیاتی دارد و نمود آن را در جنگ ۱۲ روزه اخیر شاهد بودیم.

    وی با بیان اینکه قیام حضرت امام (ره) یک تحول عظیم بود، افزود: در چنین شرایطی، باید با نگاهی نو و مطابق با اقتضائات روز درباره این تحولات گفت‌وگو و تحلیل داشته باشیم. ما پیش از رخداد طوفان الاقصی نیز برای چنین شرایطی برنامه‌ریزی کرده بودیم، اما هنوز در فضای فرهنگی و قرآنی آرایش متناسب با وضعیت جنگی را به خود نگرفته‌ایم.

    تقی‌زاده با تأکید بر نقش قرآن در هدایت جامعه اسلامی گفت: در قرآن، بر جلوگیری از کتمان حقایق و رساندن پیام روشن (بلاغ مبین) تأکید شده است. در منظومه فکری رهبر انقلاب نیز، حفظ قرآن یکی از مسیرهای مهم انس با کلام وحی معرفی شده است.

    رئیس سازمان دارالقرآن ادامه داد: حفظ تخصصی، حفظ موضوعی و انس با فرازهایی از آیات قرآن تاکنون میلیون‌ها نفر را همراه کرده است، به‌طوری‌که بالغ بر شش میلیون نفر از مردم با این فرازها آشنا شده‌اند. اگر حفظ موضوعی به حفظ ترتیبی منتهی شود، حفظ عمومی شکل می‌گیرد که معمولاً از جز سی‌ام آغاز می‌شود. در این زمینه، آموزش و پرورش نیز توفیقات خوبی کسب کرده است.

    وی با اشاره به اهداف برنامه هفتم توسعه خاطرنشان کرد: بر اساس این برنامه، تا سال ۱۴۰۴ باید دو میلیون نفر حافظ جز قرآن تربیت شوند که تاکنون این هدف محقق نشده است. در همین راستا، ستاد حفظ قرآن با دبیری استاد بحرالعلوم تشکیل خواهد شد.

    در ادامه این مراسم، سید میکائیل باقری، مدیر اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش، با بیان عملکرد این وزارتخانه در حوزه تربیت حافظان گفت: در دوره نخست، هفت هزار نفر در آزمون‌های حفظ شرکت کردند که در این دوره این رقم به ۱۹ هزار نفر افزایش یافت و همه پذیرفته‌شدگان در سامانه جامع حافظان ثبت شده‌اند. ما کاملاً متعهد به این سامانه هستیم.

    وی افزود: بر اساس برنامه هفتم، وزارت آموزش و پرورش موظف به تربیت ۱۰ میلیون حافظ جز قرآن و راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ است. در این راستا بسته‌های متنوع آموزشی از مهرماه اجرا خواهد شد.

    باقری با اشاره به اقدامات انجام‌شده گفت: سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار کاربرگ آموزشی به کلاس‌های درس ارسال شد. همچنین جلسات کارشناسی متعددی در خصوص راه‌اندازی مدارس رسمی حفظ قرآن برگزار شده و تاکنون ۳۰۰ مدرسه حفظ تأسیس شده‌اند. با این حال، طبق تأکید وزیر آموزش و پرورش، این تعداد کافی نیست و هدف ما راه‌اندازی ۷۰۰ مرکز حفظ در بخش‌های دولتی و غیردولتی است.

    وی تأکید کرد: هر مدرسه باید حداقل یک آموزگار متخصص در حوزه حفظ داشته باشد و بخشی از زنگ‌های درسی به آموزش حفظ و ثبت محفوظات اختصاص یابد. همچنین پنج استان به صورت پایلوت انتخاب شده‌اند تا موانع موجود برای همکاری مؤسسات قرآنی با مدارس رفع شود.

    مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: ما با رویکردی تعاملی و تفاهمی، پای کار تربیت ده میلیون حافظ قرآن در کشور هستیم و این هدف را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.