دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36917 تعداد نوشته های امروز : 237 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×
تشکیل کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهادهای مختلف
  • 23 تیر 1404 ساعت: ۱۵:۲۶
  • شناسه : 96100
    بازدید 3
    0

    وزیر آموزش و پرورش با حضور در دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشوراز تشکیل کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهادهای مختلف خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و رئیس کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور به همراه اسماعیل بحری زاده مدیر کل دفتر وزارتی، سید مجتبی هاشمی رئیس مرکز حراست و حجت الله ابویسانی دستیار ویژه وزیر صبح امروز یکشنبه ۲۲ تیرماه در دبیرخانه کمیسیون حضور یافتند.

    محمد رضا مسیب زاده مشاور وزیر و دبیر کمیسیون توسعه آموزش، در ابتدای این نشست، ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور وزیر آموزش و پرورش و هیئت همراه، همچنین عرض تسلیت شهادت سرداران رشید اسلام به ویژه سرلشگر شهید حاج محمد کاظمی، به معرفی همکاران دبیرخانه پرداخت و گزارشی از روند فعالیت‌ها، اقدامات صورت گرفته، تولیدات دبیرخانه و برنامه‌های در دست اقدام ارائه کرد.

    در ادامه این نشست علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه را اقداماتی تحولی و راهبردی دانست و از تلاش‌های صورت گرفته تقدیر و تشکر کرد.

    وی ضمن تاکید بر استفاده از فرصت بی نظیر به وجود آمده، در خصوص فعالیت‌های قرآنی بیان کرد: سیاست گذاری در فعالیت‌های استان‌ها، شبکه سازی تا مناطق آموزش و پرورش، برنامه سازی و برنامه ریزی مناسب، تولید محتوا و سایر امور صورت گرفته باید مبنای امور جاری قرار گیرد.

    تشکیل کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهادهای مختلف

    وی دبیرخانه کمیسیون را نهاد سیاست گذار در عرصه آموزش عمومی قرآن کشور دانست و گفت: دبیرخانه کمیسیون در حقیقت یک نهاد فرادستگاهی است که باید برای امر قرآن در تمامی دستگاه‌های کشور از جمله آموزش و پرورش برنامه ریزی و ارزیابی و نظارت فعالیت‌ها را پیگیری کند.

    رئیس کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور محورهای مهم فعالیت‌های آتی دبیرخانه کمیسیون را در قالب برنامه ریزی و سیاست گذاری در حوزه فعالیت‌های قرآنی پیش دبستانی با تشکیل کارگروهی با مسئولیت رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک و زیر نظر دبیرخانه؛ توانمندسازی قرآنی مربیان مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی؛ برنامه ریزی دقیق برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به عنوان معلمان قرآنی آینده؛ تشکیل کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهادهای مختلف کشور و ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های آنان؛ پیگیری و برنامه ریزی فعالیت‌های قرآنی برای خانواده‌ها با استفاده از ظرفیت عظیم انجمن اولیا و مربیان؛ تشکیل شبکه مدرسان آموزش عمومی قرآن و برگزاری دوره‌های تربیت مدرس؛ پیگیری مأموریت‌های قرآنی در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ترسیم کرد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.