چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40056 تعداد نوشته های امروز : 45 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

حرکت بی‌سابقه در بازار؛ سکه رفاه از بازار سبقت گرفت سرعت بورس در سربالایی کم شد/ اهمیت اوراق مبتنی بر رمزارز بورس در بازار ارز قاریان توسط دولت حمایت شوند؛ امری که شأن قاری قرآن را پایین می‌آورد افزایش دما تا ۵۲ درجه‌؛ گرمای ۴۰ درجه‌ای در بیشتر نقاط کشور تداوم دارد ثبت 14 هزار بیمار هموفیلی در کشور؛ جزییات درمان رایگان بیماران یک خانواده ایرانی برای زنده ماندن چقدر باید بپردازد؟ هشدار ایران درباره فاجعه انسانی در غزه ادعای عضو شورای شهر قزوین: مدیران ضدفساد در شهرداری برکنار می‌شوند ۸۰ درصد مردم مشهد طبق «الگوی مصرف» آب مصرف می‌کنند توزیع ۱۰۰ تن کالا در بین اتباع افغانستانی توسط ستاد اجرایی فرمان امام آتش‌سوزی مجتمع ونوس منطقه آزاد انزلی مهار شد امنیت خوب و پایداری در شهرستان شادگان حاکم است نماز جمعه جایگاهی ممتاز در آموزه‌های اسلامی دارد پیاده روی اربعین تاثیرگذارترین و وسیع ترین حرکت فرهنگی است آموزش‌وپرورش خوزستان با تمام ظرفیت در خدمت زائران اربعین حسینی جذب ۷۴ درصدی اعتبارات عمرانی خوزستان تا پایان تیرماه

مولدسازی اموال مازاد پشتوانه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در کردستان
  • 31 تیر 1404 ساعت: ۲۳:۳۷
  • شناسه : 102352
    بازدید 4
    1

    سنندج- معاون عمرانی استاندار کردستان گفت مولدسازی دارایی‌های مازاد و سرمایه‌های راکد دولتی به‌عنوان منبع مالی برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و اجرای پروژه‌ها در استان به‌کار گرفته می‌شود.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر، کیومرث حبیبی شامگاه سه‌شنبه در جلسه کمیته تخصصی مولدسازی دارایی‌های دولت که با حضور معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار و سایر اعضای کمیته در سالن جلسات معاونت عمرانی برگزار شد، اظهار داشت: مولدسازی دارایی‌های مازاد دولتی با هدف تقویت پتانسیل شهری و تسریع در روند توسعه استان اجرایی می‌شود.

    وی افزود: ۲۰ درصد منابع حاصل از این فرآیند با نظارت استاندار در پروژه‌های اولویت‌دار استان هزینه می‌شود و برخی سازمان‌ها مانند آموزش و پرورش که با مشکلات جدی مواجه هستند از این قاعده مستثنی خواهند بود.

    حبیبی با اشاره به اینکه تعدادی از ساختمان‌های اداری در نقاط با ارزش شهری سنندج و دیگر شهرهای استان بلااستفاده مانده‌اند، تصریح کرد: آزادسازی و مولدسازی این فضاها از اولویت‌های مدیریت استان است چرا که این املاک از منظر اقتصادی و منطقه‌ای توجیه‌پذیر نیستند.

    وی خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد: با شناسایی و معرفی املاک مازاد خود به دبیرخانه کمیته تخصصی، زمینه توسعه استان و صیانت از منافع عمومی را فراهم کنند.

    وجود ساختمان‌های اداری در نقاط ارزشمند شهری توجیه ندارد

    در ادامه محمد ملک، معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار کردستان نیز با تأکید بر لزوم غلبه منافع استانی بر تعصبات سازمانی گفت: باقی ماندن ساختمان‌های اداری در نقاط ارزشمند شهری توجیه ندارد و مولدسازی این املاک می‌تواند تحولی در منظر شهری سنندج ایجاد کند.

    وی با اشاره به مزایای اقتصادی و اجتماعی مولدسازی دارایی‌های مازاد افزود: تغییر رویکرد نسبت به این اموال می‌تواند علاوه بر گردش مالی و توسعه، اشتغال و فرصت‌های سرمایه‌گذاری جدیدی برای استان فراهم آورد.

    در این جلسه ۲۰ ملک مازاد آموزش و پرورش و ۲۸ ملک مازاد دانشگاه علوم پزشکی استان مورد بررسی قرار گرفت و درباره نحوه بهره‌برداری از آنها تصمیم‌گیری شد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.