به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مجتبی پور یوسفی عصر یکشنبه در آئین اختتامیه سومین دوره «رویداد بانوی دیار دیلم» که در حرم فاطمه آخری رشت برگزار شد، اظهار کرد: هویت انسانی، سبک زندگی و نقش زنان در انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت است.
حجتالاسلام پور یوسفی ساحل، تفریح و دریا را نماد سبک زدگی دانست و از بلاگرهایی که تنها برای تصویرسازیهای سطحی به استان میآیند، انتقاد کرد و افزود: این افراد ذهن جوانان را به سمت سطحینگری سوق میدهند.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان بر مفاهیم «انسان، ماهو الانسان» و «انسان انقلاب اسلامی» تأکید کرد و گفت: انسان ایرانی و مسلمان باید خود را به عنوان فردی برجسته و اثرگذار در تاریخ معرفی کند.
وی به دختران دبیرستانی شیعه ایرانی که تحت تأثیر فرهنگ غرب ذهنیتهای خود را بازتعریف میکنند؛ اشاره کرد و ادامه داد: این مبارزه نباید با روزمرگی و خستگی متوقف شود.
زن مسلمان؛ فراتر از ابزار و حاشیه
«صاحبه رزمیکی» مسئول امور بانوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان در این مراسم زن مسلمان را «الگوی سوم» خواند و گفت: زن شرقی در گذشته در حاشیه بود و نقش مستقلی نداشت. لذا زن غربی از حاشیه خارج شد، اما به ابزاری در جامعه تبدیل شد.
وی افزود: «رویداد «بانوی دیار دیلم» با دو رسالت مهم یعنی تجلیل از بانوان پیشتاز انقلاب و روایت زندگی زن مسلمان ایرانی پیش میرود.
رزم یکی اضافه کرد: از جمله برنامههای فرهنگی این رویداد میتوان به تولید مستند کوتاه درباره بانوی مجاهد گیلانی، برگزاری جشنواره فرهنگی، شعرخوانی و تجلیل از بانوی انقلابی زهرا علیپور و همسر شهید مصطفی نظری اشاره کرد.
حضرت زهرا (س)؛ الگوی مقام انسان و سبک زندگی اسلامی
«مرضیه مهرافزا»، فعال فرهنگی اجتماعی استان، مقام انسان را شراکت با خدا دانست و گفت: پیامبر اکرم (ص) مربی حقیقی ماست و انسان باید شبیه مربی خود شود.
وی سبک زندگی انسان مسلمان ایرانی را وابسته به عالم بالا دانست و حضرت زهرا (س) را کاملترین الگو در نقشهای دختر، همسر، مادر و مربی معرفی کرد که حتی با وجود جراحتهای جسمانی، برای بیعت مهاجرین از خانه خارج شد.
در این مراسم از «زهرا علیپور»، بانوی مجاهد گیلانی و همسر شهید مصطفی نظری، به همراه ۶ بانوی موفق در حوزههای جمعیت، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، علمی و جبهه فرهنگی تقدیر شد.
ثبت دیدگاه