سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 15 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 37365 تعداد نوشته های امروز : 305 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

صعود بورس ۲۴ تیر | اخبار مهم بازار سرمایه اعلام شد چرا تعرفه گمرکی آمریکا موثرتر از تحریم است؟ شاخص بورس ۲۷هزار واحد رشد کرد ارزش معاملات بازار فیزیکی بورس کالا به ۱۵۴ همت رسید جزئیات روند تولید صنعتی در شرکت‌های بورسی منتشر شد ثبت ۱۱هزار پایان‌نامه‌ و رساله‌ با قلمرو جغرافیایی؛ تهران صدرنشین هشدار پلیس فتا به داوطلبان کنکور کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری‌های دامی در مشگین‌شهر برگزار شد دامپزشکی در حوزه آموزش و سلامت جامعه نقش اثرگذاری دارد همراه داشتن وسایل غیرمجاز الکترونیکی در آزمون‌های سراسری ممنوع است پلمب واحدهای کشتار غیرمجاز در دماوند؛ هشدارهای دامپزشکی به متخلفان وزارت بهداشت:امکان جابجایی تاریخ آزمون ارتقا دستیاران پزشکی وجود ندارد سقوط مرگبار مرد ۳۳ ساله از ارتفاع در لنگرود شناسایی و بازداشت عاملان تیراندازی در کمتر از دو ساعت در رشت ۱۲ متهم تحت تعقیب در فلاورجان دستگیر شدند ۸۹۰ کیلومتر جاده بین مزارع در استان هرمزگان احداث شده است

چرا طلافروشها از اعلام دقیق دارایی های خود نگرانند؟
  • 19 اردیبهشت 1403 ساعت: ۸:۴۸
  • شناسه : 2783
    بازدید 9
    0

    به‌نظر می‌رسد اصلی‌ترین معضلی که فعالان صنف طلا با آن مواجه هستند اطلاعات خواسته شده توسط سازمان امور مالیاتی است. به گفته بسیاری از این افراد آنها تمایلی به اعلام اطلاعات دارایی‌های خود به دولت ندارند. این در حالی است که در مقابل، سازمان امور مالیاتی در تلاش است با افزودن تبصره‌های مختلف به این […]

    پ
    پ

    به‌نظر می‌رسد اصلی‌ترین معضلی که فعالان صنف طلا با آن مواجه هستند اطلاعات خواسته شده توسط سازمان امور مالیاتی است. به گفته بسیاری از این افراد آنها تمایلی به اعلام اطلاعات دارایی‌های خود به دولت ندارند. این در حالی است که در مقابل، سازمان امور مالیاتی در تلاش است با افزودن تبصره‌های مختلف به این قانون شرایط را برای فعالان طلایی تسهیل کند.

    در روزهای اخیر خبر تعطیلی و اعتصاب صنف طلا و جواهر نقل محافل اقتصادی است. پس از شروع افت قیمت‌های بازار ارز و طلا در روزهای ابتدایی اردیبهشت ماه بازار طلای کشور کم کم در خاموشی فرو رفت.
    در ابتدا برخی از فعالان اقتصادی دلیل عدم تمایل معامله‌گران به فروش دارایی‌های خود را افت نرخ چشمگیر بازار بیان کردند و معتقد بودند که این افراد با فرض رشد مجدد نرخ‌ها چند روزی از فعالیت دست کشیده‌اند. اما تداوم پیدا کردن این مساله و گفت‌وگوهای صورت گرفته با جمعی از فعالان صنف طلا نشان می‌دهد که دلیل اصلی این شرایط مبحث مالیات بر عایدی سرمایه و الزامات جدید قانون‌گذار برای معاملات طلا است.

    مالیات عایدی بر سرمایه با هدف کاهش سطح سفته‌بازی و اثرات تورمی آن در فرآیند بررسی مقامات قانون‌گذار است. به عقیده فعالان صنف طلا این قانون بیشترین اثرات سوء را در بازار آنها خواهد داشت، چرا که این افراد رشد ارزش دارایی‌های خود را تماما بر اساس تورم می‌دانند و معتقدند که نباید به اثر تورمی رشد ارزش طلا مالیات تعلق بگیرد.

    از سوی دیگر سامانه‌های معرفی شده توسط نهادهای مالیاتی، اطلاعات تکمیلی نسبتا زیادی را علاوه بر مبحث ثبت صورت‌حساب الکترونیکی از فعالان بازار طلا می‌خواهد. به‌طور مثال یکی دیگر از معضلات معامله‌گران طلا الزام به اعلام حجم دقیق دارایی‌های آنهاست. این افراد با مطرح کردن مواردی مانند تهدیدات امنیتی عدم تمایل خود به اعلام حجم دارایی‌های خود را نشان می‌دهند. اما در سوی دیگر به‌نظر می‌رسد نهاد قانون‌گذار در رابطه با مبحث مالیات عایدی بر سرمایه مصمم است و تمایلی به تغییر در رویه خود ندارد. باید دید در ادامه نارضایتی بازیگران بازار طلا چگونه ادامه خواهد یافت و آیا سیاستگذار با این روند برخورد قهرآمیز خواهد داشت یا خیر؟

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.