دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41791 تعداد نوشته های امروز : 48 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

برای رهن در زعفرانیه چقدر باید کنار گذاشت؟ شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ششم و هفتم درآمدی از امروز ۱۰ روز تا پایان مهلت بخشودگی جرایم بیمه‌ شخص ثالث بازتعریف هویت زنانه در مواجهه با جنگ و تحریم بقائی: حمله آمریکا در زمان دیپلماسی، بازی با آتش بود تجمع بزرگ دانشجویان مشهدی در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی برگزار شد چیاکو یوسفی نژاد دومین همیار طبیعت آبیدر سنندج جان باخت پیام تسلیت استاندار کردستان در پی جان‌باختن دو فعال محیط‌زیست سنندج گرامیداشت پنج پنج؛ روز ایثار و مقاومت شهر اراک موکب امام رضا(ع) به زائران در کربلا خدمت رسانی می‌کند معرفی کنندگان ماینر غیرمجاز ۲۰۰ میلیون پاداش می‌گیرند اربعین شهدای اقتدار در تبریز جنگ قدرت در دنیای کریپتو؛ با تأثیرگذارترین چهره‌های بازار آشنا شوید!+ فهرست طرح تشویقی شهرداری برای استفاده از انرژی خورشیدی و آب‌های سطحی فعالان نماز جمعه خارگ تجلیل شدند تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری در کشاورزی گلستان با همکاری نظام مهندسی

قوه قضائیه برای وصول حقوق دولتی ابر بدهکاران معادن وارد عمل شود
  • 25 اردیبهشت 1404 ساعت: ۲:۱۸
  • شناسه : 65751
    بازدید 27
    1

    سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم پرداخت حقوق دولتی معادن توسط بعضی از شرکت‌ها، گفت: ضرورت اصلاح قوانین و ورود قوه قضاییه برای ایجاد شفافیت در صدور پروانه کشف معادن احساس می‌شود تا ترک فعل‌ها و عدم پرداخت حقوق دولتی معادن هم تعیین تکلیف شود.   

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین؛ علی آذری سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد آنلاین با اشاره به پرداخت حقوق دولتی معادن، گفت: توجه به اموال و حفظ حقوق بیت المال یکی از وظایفی است که هم مجلس و هم دولت و قوه قضاییه باید به آن توجه داشته باشند.

    وی با اشاره به صدور مجوزهای اکتشافی در سال‌های گذشته با توجه به دارایی‌های محیطی و طبیعی کشور، اظهار داشت: شاید در سال‌های گذشته به لحاظ دارایی محیطی و طبیعی که کشور دارد، مجوزها و پروانه‌های اکتشافی را صادر کردیم که امروز با توجه به شرایط زیست محیطی کشور و همچنین بهره برداری بیش از حد معان کشور، باید در صدور مجوزها تجدید نظر صورت بگیرد. البته این مسئله به معنای عدم حمایت از سرمایه گذار نمی‌باشد بلکه بحث حفظ دارایی‌های نسل آینده مطرح است.

    سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر لزوم تجدیدنظر در رویه صدور مجوزهای معدنی و اهمیت حفظ محیط زیست و منابع طبیعی کشور برای نسل‌های آینده، گفت: پرداخت حقوق مالکانه دولتی معادن به عنوان یک منبع درآمدی مهم برای جبران کسری بودجه محسوب می شود و باید شفاف شود که چرا این حقوق که به نوعی مالیات محسوب می‌شود، پرداخت نمی‌گردد.

    آذری با اشاره به سوددهی بالای فعالیت‌های معدنی و همزمان، تخریب محیط زیست، اظهار داشت: فعالیت‌های معدنی، سوددهی بالایی دارد و انتقال مجوزهای معدنی و پروانه‌های اکتشاف و بهره برداری، به افراد با صلاحیت مالی بلامانع است اما ضرورت اصلاح قوانین و ورود قوه قضاییه برای ایجاد شفافیت در صدور پروانه کشف معادن احساس می شود تا ترک فعل ها و عدم پرداخت حقوق دولتی معادن هم تعیین تکلیف شود.  

    وی همچنین ضمن تاکید بر برخورد با متخلفان و دورزنندگان قانون، تجدیدنظر در صدور پروانه‌های معادن را ضروری دانست و تصریح کرد: ضمن برخورد با کسانی که قانون را دور می‌زنند، تجدید نظری در صدور پروانه‌های معادن هم باید صورت بگیرد؛ اگر قانون به روز باشد قطعاً می‌تواند مانع از بروز چنین تخلفاتی خواهد شد. دلیل نمی‌شود سالیان دور پروانه‌ کسبی به شرکت‌ها یا افراد داده شده و عده‌ای تا ابد بخواهند اقدام به استخراج و بهره‌برداری از این معادن کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.