دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41801 تعداد نوشته های امروز : 58 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ورود پول رسمی به طلا؛ مرکز مبادله و صندوق‌های طلا در کانون توجهات قرار گرفتند خصوصی‌سازی ایران‌خودرو فقط روی کاغذ/ دولت هنوز فرمان را رها نکرده است سیگنال درهم به دلار / چرا بورس با وجود حمایت‌ها منفی است؟ انقلاب اسلامی ثابت کرد جهاد نظامی باید با جهاد فکری همراه باشد جلسات قرآنی «مسکین» رویکرد تربیت‌محور داشت؛مبدع راهپیمایی غدیر در کشور علی انسانی در مسجد حضرت امیر(ع) مرثیه خوانی می کند پرونده ویژه سلسله نشست‌های «آنِ ما شدن» منتشر شد آیا زیارتگاه بی بی شریفه در عراق سندیت دارد؟ آیا ماه صفر نحس است یا مبارک؟؛ فال نیک و بد سرنوشت را تغییر می دهد روزهای قمر در عقرب مرداد ۱۴۰۴ برای رهن در زعفرانیه چقدر باید کنار گذاشت؟ شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ششم و هفتم درآمدی از امروز ۱۰ روز تا پایان مهلت بخشودگی جرایم بیمه‌ شخص ثالث بازتعریف هویت زنانه در مواجهه با جنگ و تحریم بقائی: حمله آمریکا در زمان دیپلماسی، بازی با آتش بود تجمع بزرگ دانشجویان مشهدی در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی برگزار شد

روند علامت‌گذاری مرزها بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان آغاز شده است
  • 10 اردیبهشت 1403 ساعت: ۸:۰۹
  • شناسه : 1892
    بازدید 24
    0

    «الهام علی‌اف» روز یکشنبه در تماسی تلفنی با «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفت که آذربایجان و ارمنستان از مرحله تعیین حدود مرزها به علامت‌گذاری آن رسیده‌اند. خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد که دفتر علی‌اف در بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی اعلام کرد: رئیس‌جمهور الهام علی‌اف تاکید کرد که آغاز روند علامت‌گذاری […]

    پ
    پ

    «الهام علی‌اف» روز یکشنبه در تماسی تلفنی با «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفت که آذربایجان و ارمنستان از مرحله تعیین حدود مرزها به علامت‌گذاری آن رسیده‌اند.

    خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد که دفتر علی‌اف در بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی اعلام کرد: رئیس‌جمهور الهام علی‌اف تاکید کرد که آغاز روند علامت‌گذاری مرزها توسط این ۲ کشور پس از تکمیل روند تعیین‌ حدود گامی مثبت است.

    ریاست‌جمهوری آذربایجان همچنین اعلام کرد که وزرای امور خارجه آذربایجان و ارمنستان قرار است به زودی، در آلماتی قزاقستان به منظور ازسرگیری مذاکرات درباره یک معاهده صلح دیدار کنند.

    علی‌اف گفت که دولت او از هیچ تلاشی برای پیشرفت در مذاکرات فروگذار نخواهد کرد.

    طبق اعلام دفتر ریاست‌جمهوری آذربایجان، این تماس تلفنی به درخواست بلینکن انجام شد.

    او در این گفت‌وگو از تلاش و اقدامات ۲ کشور برای تعیین مرزهایشان تمجید کرده و به علی‌اف درباره حمایت آمریکا از عادی‌سازی روابط میان این ۲ کشور همسایه و قصد واشنگتن برای تقویت روابط با آذربایجان اطمینان داد.

    ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ که یک منطقه کوهستانی با اکثریت جمعیت ارمنی واقع میان این ۲ کشور است اختلاف دارند در حالیکه هر ۲ در آن حضور نظامی داشته و ۲ جنگ را تجربه کرده‌اند.

    این درگیری که برای چند دهه ادامه یافته، در پاییز ۲۰۲۰ دوباره شعله‌ور شد و این بدترین تشدید تنش از دهه ۱۹۹۰ را رقم زد.

    خصومت‌ها در نهایت با آتش‌بسی به میانجیگری روسیه و استقرار نیروهای حافظ صلح روسیه در این منطقه پایان یافت.

    در سال ۲۰۲۲، ایروان و باکو با میانجیگری روسیه، ایالات متحده و اتحادیه اروپا، بحث در مورد یک پیمان صلح در آینده را آغاز کردند.

    در ماه مه ۲۰۲۳، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفته بود که ایروان آماده به رسمیت شناختن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان به مساحت ۸۶ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع است که شامل قره‌باغ هم می‌شود.

    علی‌اف هم گفت که اگر ارمنستان موضع خود را تغییر ندهد، باکو و ایروان می‌توانند در آینده نزدیک یک معاهده صلح امضا کنند.ش

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.