دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41791 تعداد نوشته های امروز : 48 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

برای رهن در زعفرانیه چقدر باید کنار گذاشت؟ شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ششم و هفتم درآمدی از امروز ۱۰ روز تا پایان مهلت بخشودگی جرایم بیمه‌ شخص ثالث بازتعریف هویت زنانه در مواجهه با جنگ و تحریم بقائی: حمله آمریکا در زمان دیپلماسی، بازی با آتش بود تجمع بزرگ دانشجویان مشهدی در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی برگزار شد چیاکو یوسفی نژاد دومین همیار طبیعت آبیدر سنندج جان باخت پیام تسلیت استاندار کردستان در پی جان‌باختن دو فعال محیط‌زیست سنندج گرامیداشت پنج پنج؛ روز ایثار و مقاومت شهر اراک موکب امام رضا(ع) به زائران در کربلا خدمت رسانی می‌کند معرفی کنندگان ماینر غیرمجاز ۲۰۰ میلیون پاداش می‌گیرند اربعین شهدای اقتدار در تبریز جنگ قدرت در دنیای کریپتو؛ با تأثیرگذارترین چهره‌های بازار آشنا شوید!+ فهرست طرح تشویقی شهرداری برای استفاده از انرژی خورشیدی و آب‌های سطحی فعالان نماز جمعه خارگ تجلیل شدند تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری در کشاورزی گلستان با همکاری نظام مهندسی

سفر ترامپ به عربستان چه تاثیری بر «توافق با ایران» دارد؟
  • 24 اردیبهشت 1404 ساعت: ۱۴:۲۰
  • شناسه : 65265
    بازدید 15
    1

    به‌دلیل ماهیت نامنظم دولت ترامپ و اختلافات داخلی بین مشاوران کلیدی او، سفر او به عربستان می‌تواند هم زمینه برای تنش با ایران را فراهم کند و هم فرصتی تازه به دیپلماسی بدهد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فرارو، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امیدوار است در جریان سفر به عربستان، امارات و قطر به توافقاتی دست پیدا کند. او ممکن است به دنبال تضمین معاملات تسلیحاتی و سرمایه‌گذاری در ایالات متحده باشد. اما بسیاری دیگر نگران‌اند که او جاه‌طلبی‌ها و برنامه‌های بزرگ‌تری داشته باشد. به‌ویژه، به نظر می‌رسد که سفر او بیشتر در مورد ایران باشد، کشوری که دولت ترامپ در حال مذاکرات هسته‌ای با آن است.

    بااین‌حال، به دلیل ماهیت نامنظم دولت ترامپ و اختلافات داخلی بین مشاوران کلیدی او، سفر او می‌تواند هم زمینه برای تنش با ایران را فراهم کند و هم فرصتی تازه به دیپلماسی بدهد.

    این نشریه در یاداشتی به قلم مارک لینچ، استاد دانشگاه جورج تاون، می‌نویسد: ۱۰۰ روز پس از دولت دوم ترامپ، رهبران کشور‌های منطقه نیز مانند فرامنطقه گیج و نگران هستند. سیاست‌های ترامپ در خاورمیانه شبیه به بایدن است، اما تفاوت این دو رئیس‌جمهور در سبک و میزان قابل‌پیش‌بینی‌بودن است.

    بایدن و تیمش قابل‌اعتماد و آشنا بودند، درحالی‌که رهبران منطقه می‌دانند که ترامپ می‌تواند بدون هشدار، نظر خود را تغییر دهد. آنها نگران هستند که تعرفه‌های ترامپ باعث رکود جهانی شود و به فروش نفت و کشتیرانی در دریای سرخ و کانال سوئز آسیب برساند. آنها می‌ترسند که قطع کمک‌های خارجی توسط ترامپ دریافت‌کنندگان آن مانند اردن را بی‌ثبات کند. اظهارات عجیب‌وغریب ترامپ در مورد غزه رهبران کشور‌های عربی را آشفته کرده است.

    مهم‌تر از همه، آنها نمی‌دانند که آیا او راه را برای دیپلماسی واقعی با ایران هموار می‌کند یا فقط به شکل موقت به دیپلماسی نمایشی فرصتی داده تا دست خود را برای توجیه جنگ باز گذاشته باشد. به نظر می‌رسد تصمیم به دیدار با هر سه قدرت پیشرو عربی در خلیج فارس و نه فقط عربستان سعودی برای جلوگیری از شائبه هرگونه اختلاف‌افکنی طراحی شده است. این سفر تا حد زیادی بر اقتصاد متمرکز است.

    پس از انتخاب ترامپ، محمد بن سلمان سرمایه‌گذاری ۶۰۰میلیارد دلاری عربستان سعودی را در ایالات متحده مطرح کرد. در واقع، هر گونه تعهد عربستان سعودی بیشتر برای نمایش خواهد بود، زیرا پادشاهی با کاهش قیمت نفت و تقاضا‌های اقتصادی داخلی دست‌وپنجه نرم می‌کند و به‌ندرت به چنین وعده‌هایی عمل می‌کند.

    ترامپ همچنین ممکن است منافع شخصی خود را در نظر داشته باشد. دولت‌های عربی مطمئن نیستند که آیا ایالات متحده از آنها خواهد خواست تا برای جنگ یا برای صلح با ایران آماده شوند. این‌عدم قطعیت غیرعادی است. ترامپ همچنین ممکن است از این سفر برای متقاعد کردن کشور‌های خلیج فارس برای پایین نگه داشتن قیمت نفت استفاده کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.