دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41796 تعداد نوشته های امروز : 53 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

علی انسانی در مسجد حضرت امیر(ع) مرثیه خوانی می کند پرونده ویژه سلسله نشست‌های «آنِ ما شدن» منتشر شد آیا زیارتگاه بی بی شریفه در عراق سندیت دارد؟ آیا ماه صفر نحس است یا مبارک؟؛ فال نیک و بد سرنوشت را تغییر می دهد روزهای قمر در عقرب مرداد ۱۴۰۴ برای رهن در زعفرانیه چقدر باید کنار گذاشت؟ شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ششم و هفتم درآمدی از امروز ۱۰ روز تا پایان مهلت بخشودگی جرایم بیمه‌ شخص ثالث بازتعریف هویت زنانه در مواجهه با جنگ و تحریم بقائی: حمله آمریکا در زمان دیپلماسی، بازی با آتش بود تجمع بزرگ دانشجویان مشهدی در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی برگزار شد چیاکو یوسفی نژاد دومین همیار طبیعت آبیدر سنندج جان باخت پیام تسلیت استاندار کردستان در پی جان‌باختن دو فعال محیط‌زیست سنندج گرامیداشت پنج پنج؛ روز ایثار و مقاومت شهر اراک موکب امام رضا(ع) به زائران در کربلا خدمت رسانی می‌کند معرفی کنندگان ماینر غیرمجاز ۲۰۰ میلیون پاداش می‌گیرند

واکنش مجلس به اجرای دستورالعمل تغییر ساعت شروع مدارس
  • 24 اردیبهشت 1404 ساعت: ۱۴:۲۱
  • شناسه : 65283
    بازدید 15
    2

    عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با گلایه از ابلاغیه آموزش و پرورش درخصوص تغییر ساعت مدارس گفت: بدلیل‌عدم اطلاع‌رسانی درست این طرح موفقیت چندانی نداشته و انتظار این بود که مجریان آن دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا؛ اکبر پولادی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت وگویی، درباره بخشنامه آموزش و پرورش درباره تغییر ساعت شروع مدارس و اطلاع‌رسانی نامناسب در این زمینه و سردگرمی دانش آموزان و خانواده‌ها گفت: اگر ما بخواهیم هر طرحی موفق شود، لازمه آن این است که به موقع توجیه کنیم و اطلاع‌رسانی درخصوص آن صورت بگیرد.

    وی ادامه داد: باید اقناع‌سازی صورت بگیرد و دلایل آن به صورت کامل مطرح شود و بعد انتظار داشته باشیم که آن طرح با موفقیت توأم باشد.

    این عضو کمیسیون آموزش درباره اجرای تغییر ساعت مدارس در مقطع دبستان و ایجاد مشکلات برای دانش آموزان دبستانی گفت: شاید ما بتوانیم در سایر مقاطع تحصیلی این طرح را اجرا کنیم اما برای دوره ابتدایی این کار دشوار است چراکه اگر قرار باشد دانش‌آموز دبستانی ساعت ۶ سرکلاس درس حاضر باشد کودکانی که محل منزل و مدرسه آن‌ها با هم فاصله دارد حداقل باید ساعت ۵ صبح از منزل بیرون بیایند و مسیر خانه تا مدرسه را طی کنند.

    پولادی تصریح کرد: این کار برای دانش‌آموزان دوران ابتدایی کار دشواری است که خانواده‌ها بخواهند به یکباره این کار را انجام دهند و اینگونه نیست که این دانش‌آموزان در سن تکلیف باشند و بگوییم برای نماز صبح که بیدار می‌شوند دیگر نخوابند و برای رفتن به مدرسه آماده شوند بچه‌های پسر در دوره ابتدایی در سن تکلیف نیستند. بنابراین این وضعیت نشان می‌دهد که این طرح از پختگی لازم برخوردار نیست.

    وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که وجود دارد این است که مدارس مصرف برق بالایی ندارند، مگر یک مدرسه ابتدایی در فصل بهار و تابستان چه قدر مصرف برق دارد؟ این هم موضوع دیگری است که نشان می‌دهد این طرح از پختگی لازم برخوردار نباشد.

    این عضو کمیسیون آموزش گفت: جا دارد اطلاع‌رسانی و همچنین مسائل پیرامونی آن مورد دقت بیشتری قرار بگیرد. از این طرح نپخته و بدون مقدمه بوده و نسبت به آن نگران و ناراضی هستیم.

    پولادی تاکید کرد: بدلیل‌عدم اطلاع‌رسانی درست این طرح موفقیت چندانی نداشته است. انتظار این بود که مجریان آن دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.