ابوالفضل واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آموزش در شرایط بحران و آموزههای شرایط بحرانی کشور از جمله کرونا و جنگ ۱۲ روزه برای دانشگاهها و نظام آموزش عالی گفت: آموزش در شرایط بحران نکته مهمی است و ما از آن به تاب آوری نظام آموزش عالی کشور تعبیر میکنیم. در جنگ ۱۲ روزه متناسب با شرایط تصمیماتی گرفته شد که بتوان شرایط را مدیریت کرد.
وی افزود: دو شاخص در تصمیم گیری هایی که در جنگ ۱۲ روزه اتخاذ شد، مدنظر قرار گرفت. یکی از این شاخصها آرامش بخشی به جامعه دانشگاهی و شاخص دیگر تداوم کارها بود که مشکلی در روند کارها پیش نیاید. بنابراین تصمیم گیری درباره امتحانات و انتقال آن به شهریورماه یکی از مهمترین تصمیمات در این زمینه بود. در این فاصله در حال پیش بینی سناریوهای مختلفی هستیم که ممکن است در آن شرایط پیش بیاید.
معاون آموزشی وزارت علوم یادآور شد: به هر حال ما اکنون در شرایطی هستیم که اگرچه فعلاً آتش بس است اما قابل پیش بینی نیست که این موضوع تداوم داشته باشد یا خیر. بنابراین وزارت علوم با همکاری دانشگاهها در حال پیش بینی سناریوهای مختلف است که این سناریوها چه برای امتحانات و چه برای برگزاری کلاسها مورد استفاده باشد. به هر صورت باید از تجارب دوره کرونا هم استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: در این فاصله یک دستورالعملی که پیش بینیهای لازم در آن صورت گرفته باشد و بتواند اختیارات دانشگاهها را توزیع کند در حال تدوین است. این دستورالعمل قرار است به نوعی به صف (دانشگاهها) به عنوان مجری دستورالعملها و بخشنامهها راهکار بدهد.
واحدی گفت: در همین زمینه ما در وزارت علوم چندین جلسه با معاونان آموزشی دانشگاهها داشتیم تا بتوانیم سناریوها را عملیاتی کنیم. پس از آن هر کدام از دانشگاهها متناسب با پیش بینیهای لازم میتوانند آن را عملیاتی کنند.
ثبت دیدگاه