یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 20 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 38878 تعداد نوشته های امروز : 65 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

حزب لبنانی: دمشق مانع مداخلات «اسرائیل» در امور داخلی سوریه شود مزرعه پرورش ماهی «اندرآب» با ظرفیت ۱۰ تن به بهره برداری رسید فرود اضطراری به دلیل آتش گرفتن بوئینگ ۷۶۷ شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان در کشور شد شهادت دختر بچه ۴ ساله فلسطینی بر اثر گرسنگی عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مصدومان واژگونی اتوبوس در کوار زلزله ۶.۷ ریشتری شرق روسیه را لرزاند فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی ایذه دستگیر شد وحشت مزدور تل‌آویو از تحقق آتش‌بس در غزه شهید دفاع مقدس اهل میانرود دزفول پس از ۴۳ سال شناسایی شد آنروا: صهیونیست‌ها عامدانه غیرنظامیان غزه را گرسنه نگه می‌دارند لزوم اتمام سریع‌تر راه آهن خواف هرات در نشست اقتصادی ایران و افغانستان تاکید بر رشد متوازن همه حوزه های فرهنگی در یزد حمله به کلیسای محل پناه‌گیری فلسطینی‌ها؛ جنایت جنگی دیگر صهیونیست‌ها ارائه عملکرد یگان‌های مختلف نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه پژمان جمشیدی باز هم روی پرده است؛ پیش‌فروش «زن و بچه» روستایی آغاز شد

مسکو از توافق همکاری نظامی با برلین خارج شد
  • 28 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۳۳
  • شناسه : 99756
    بازدید 6
    1

    به‌دنبال تشدید تنش بین روسیه و آلمان، مسکو به طور رسمی از توافق همکاری نظامی-فنی با برلین خارج شد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کی‌یف ایندیپندنت، میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه با امضای فرمانی از خروج رسمی مسکو از توافق همکاری نظامی-فنی با برلین خبر داد.

    این توافق شامل هشت بند بود که از جمله آنها می‌توان به همکاری روسیه و آلمان در حوزه صنایع نظامی، وزارتخانه دفاع دو کشور، تشکیل کمیسیون مشترک به منظور همکاری نظامی، صیانت از اسرار نظامی مشترک و تعهد متقابل مبنی بر عدم فروش تسلیحات محصول مشترک دو کشور به کشور ثالث اشاره کرد.

    براساس اعلام وزارت امور خارجه روسیه، این توافق «دیگر با شرایط کنونی روابط بین روسیه و آلمان همخوانی ندارد.»

    مسکو خروج از این توافق را نتیجه «سیاست‌های خصمانه برلین» و «جاه‌طلبی‌های نظامی دولت آلمان» اعلام کرد. میشوستین به وزارت خارجه روسیه دستور داد تا طرف آلمانی را به طور رسمی از این تصمیم مطلع کند.

    پیش‌تر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که این کشور ذیل توافقی با ناتو، تسلیحات موردنیاز اوکراین را به این ائتلاف فروخته و ناتو آن را در اختیار کی‌یف قرار خواهد داد. در پی این این تصمیم، نخستین محموله سامانه‌های پدافند پاتریوت از آلمان به اوکراین ارسال شد.

    دولت آلمان به‌رغم مخالفت با ارسال موشک دوربرد برای اوکراین، همواره حمایت خود را از این کشور در جریان جنگ بیش از سه ساله با روسیه، اعلام و برای کی‌یف تسلیحات و کمک نظامی فراهم کرده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.