پنجشنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۴ Thursday, 24 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40444 تعداد نوشته های امروز : 74 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

جمع‌آوری بیش از ۶۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در ورامین آمادگی مرز مهران برای پذیرش ۳۰۰ هزار زائر طی اربعین پیش‌بینی کاهش دما و وزش باد شدید در خراسان شمالی تا اوایل هفته آینده فاجعه غزه نه تنها یک بحران انسانی بلکه آزمونی تاریخی برای جهان اسلام موازنه قدرت تل‌آویو-دمشق؛ از عادی‌سازی روابط تا تجزیه آمادگی کامل گلستان برای جابجایی زائران اربعین ترامپ نرخ تعرفه پایه را از ۱۰ به ۱۵ درصد افزایش داد! آموزش کلید طلایی آینده‌ای روشن برای هر فردی است هواپیمای اسرای روس در نزدیکی مسکو به زمین نشست تبادل آتش و درگیری خونین بین تایلند و کامبوج در منطقه «مثلث زمردین» ۴ کشته در برخورد مرگبار تریلی با پژو پارس در محور اسلام‌آباد غرب انجام عملیات خنثی‌سازی مهمات جنگی در مسیر آزادراه تهران – قم هواپیمای مسافربری روسیه با ۴۶ سرنشین از رادار خارج شد کشف ۲ کیلو تریاک و پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در قرچک وقوع حادثه دریایی جدید در جنوب الحدیده بهره‌برداری از مترو قم تسریع شود

هشدار جهانی درباره نوع تازه‌ای از کرونا در چین
  • 19 خرداد 1404 ساعت: ۱:۳۱
  • شناسه : 80600
    بازدید 21
    3

    به گفته محققان یک ویروس کرونای جدید در چین کشف شده که فاصله اندکی تا جهش یافتن و ایجاد یک همه‌گیری جهانی دیگر دارد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به نقل از ایندپندنت، محققان معتقدند شاخه ویروس HKU۵-CoV-۲ در مقایسه با کووید ۱۹ که به مرگ میلیون‌ها انسان منجر شد، طیف وسیع‌تری از حیوانات را مبتلا می‌کند و احتمال بیشتری برای جهش بین گونه‌ها دارد.

    محققان آمریکایی بیم دارند شاخه HKU۵-CoV-۲ که ماه فوریه در چین کشف شده، نیز انسان‌ها را مبتلا کند و به یک همه‌گیری وسیع دیگر منجر شود.

    تحقیقی جدید که در نشریه نیچر کامونیکیشنز منتشر شده، یک گروه کمتر شناخته شده از ویروس‌های کرونا به نام merbecoviruses هستند که HKU۵ و MERS-CoV (سندرم تنفسی خاورمیانه) نیز بخشی از آنها به‌حساب می‌آیند. گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن شیوه تعامل پاتوژن با سلول‌های انسانی را بررسی کردند. آنها متوجه تغییرات کوچکی در پروتئین‌های اسپایک شدند که سبب می‌شود این ویروس‌ها به سلول‌های ACE۲ در گلو، دهان و بینی انسان‌ها بچسبند.

    5538603

    HKU۵-CoV-۲ قادر به مبتلا کردن انسان‌ها و تکثیر داخل سلول‌های انسانی در مسیرهای تنفسی و روده است.

    طبق اطلاعات سازمان جهانی بهداشت حدود ۳۵ درصد از افراد مبتلا به سندرم تنفسی خاورمیانه فوت می‌کنند. حدود ۲۷ کشور از ۲۰۱۲ میلادی تاکنون موارد ابتلا به این بیماری را گزارش داده‌اند که به ۸۵۸ مورد مرگ به دلیل عفونت منجر شده است. این ویروس از شتر انتقال می‌یابد. اما هنگامی‌که HKU۵-CoV-۲ در فوریه سال جاری میلادی کشف شد، محققان درباره بزرگ‌نمایی ریسک‌ها هشدار دادند؛ زیرا این ویروس مانند Sars-CoV-۲ که به کووید ۱۹ منجر می‌شود، وارد سلول‌های انسانی نمی‌شود.

    نخست محققان یک آزمایشگاه چینی که ادعا می‌شود کووید ۱۹ در سال ۲۰۱۹ از آنجا شروع شد، HKU۵ را در خفاش‌ها ردیابی کردند. پروفسور مایکل لتکو یکی از مؤلفان ارشد تحقیق می‌گوید: ویروس‌های HKU۵ به‌خصوص زیاد مورد بررسی قرار نگرفته‌اند؛ اما تحقیق ما شیوه ابتلای سلول‌های بدن به این ویروس‌ها را نشان می‌دهد.

    ما همچنین متوجه شدیم HKU۵ احتمالاً یک گام تا انتقال به انسان‌ها فاصله دارند. محققانی که آزمایش‌های آنها شیوه تعامل پاتوژن‌های جدید با سلول‌های انسانی را نشان داده، معتقدند این ویروس باید دچار جهش‌های خاصی شود تا انسان‌ها را مبتلا کند.

    لتکو در این باره می‌گوید: این ویروس‌ها ارتباط نزدیکی با MERS دارند، بنابراین اگر قرار باشد آنها انسان را مبتلا کنند، باید نگران باشیم.

    کانال تلگرام گسترش نیوز

    اینستاگرم گسترش نیوز


    منبع:

    مهر



    کدخبر:
    354302


    خبرنگار گسترش

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.