روزنامه نزدیک به قالیباف:
ثبتنام ۵ نفر از دولتی ها بیانگر اختلاف در کابینه بر سر برافراشتن پرچم «نمایندگی دولت سیزدهم» است
به نوشته صبحنو، «ثبتنام این پنج نفر بیانگر عدم هماهنگی میان اعضای دولت برای انتخاب یک نفر به نمایندگی از کابینه بود.» این روزنامه در پایان نتیجه گرفته که ثبتنام این تعداد از اعضای کابینه، «بیانگر اختلافات در کابینه و اختلاف بر سر برافراشتن پرچم «امتداد و نمایندگی دولت سیزدهم» است».
روزنامه صبحنو از نشریات نزدیک به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، تحلیلی درباره ثبتنام اعضای کابینه دولت سیزدهم منتشر کرده است.
در این گزارش آمده «در میان ثبتنام مردان دولت شهید رئیسی، ثبتنام مهدی اسماعیلی جالب توجه بود. میثم نیلی و منصوری معاون اجرایی رئیسجمهور، او را برای ثبتنام در ستاد انتخابات کشور همراهی کردند. ثبتنام اسماعیلی با همراهی نیلی این پالس را به مخاطب ارسال میکند که او نماینده اصلی دولت برای انتخابات است و حتی ممکن است این برداشت شود که اسماعیلی از حمایت خانواده مرحوم رئیسی نیز برخوردار است. هرچند که گمانهزنی درباره صلاحیت اسماعیلی همچنان ادامه دارد.»
همچنین پیرامون امیرحسین قاضیزاده نیز نوشته «چهره دیگری که از دولت در این انتخابات ثبتنام کرد، قاضیزاده هاشمی بود. او در انتخابات 1400 نیز کاندیدا شد؛ اما در نهایت به نفع شهید رئیسی کنار کشید و ریاست بنیاد شهید، سهم او از دولت رئیسی شد. قطعا قاضیزاده هاشمی را نمیتوان نماینده اصلی دولت سیزدهم در انتخابات محسوب کرد و شاید ثبتنام او به این دلیل باشد که میخواهد این بار نیز در کابینه آینده نقشی داشته باشد و در نهایت در صورت تأیید صلاحیت به نفع کاندیدای خاصی کنارهگیری کند.»
این روزنامه به ثبتنام مهرداد بذپاش وزیر راه دولت رئیسی پرداخته و نوشته: «مهرداد بذرپاش که سالهاست برای ورود به پاستور برنامهریزی میکند، در شرایط جدید فاصله خود را با پاستور کوتاهتر دید. تصور میشد او نماینده دولت شهید رئیسی در انتخابات باشد؛ اما ثبتنام اسماعیلی و همراهانش، این باور را خدشهدار کرد. هرچند که بذرپاش میگوید بر عهدی که شهید رئیسی درباره ساخت چهار میلیون مسکن با مردم بسته، متعهد است؛ اما گویا تمامی کابینه، او را نماینده دولت نمیدانند.»
صولت مرتضوی وزیر کار دولت نیز دیگر عضو کابینه بود که هوای ریاستجمهوری دارد و برای آن ثبتنام کرده است. صبحنو درباره او نوشته «صولت مرتضوی، وزیر کار که چهره گریان او در مراسم تشییع شهید جمهور مورد توجه رسانهها قرار گرفت، دیگر چهره ثبتنامکننده از کابینه شهید جمهور در انتخابات ریاستجمهوری است. او که بر این باور است که توانسته آمار بیکاری را در دولت سیزدهم کاهش دهد، حال خود را در حد ریاستجمهوری میبیند. مرتضوی که ریاست ستاد انتخابات در دولت احمدینژاد و شهرداری مشهد را نیز در کارنامه دارد میگوید: «با کولهباری از تجربه آمدهام تا به رسم شهید رئیسی، پرچم تولید را بر بلندای ظرفیتهای بینظیر ایران برافرازم».
صبحنو به داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه لقب «چهره جنجالی دولت» را داده و نوشته «اما داوود منظور یکی از چهرههای جنجالی دولت که موجب اختلافهای بودجهای بین دولت و مجلس شد هم خود را در حد ریاستجمهوری دیده است. او که با توئیتهای جنجالیاش در مخالفت با همسانسازی حقوقها و ادعای افزایش بار مالی بودجه 1403، صدای نمایندگان را درآورده بود، موقع ثبتنام در وزارت کشور گفت: «امیدوارم با کسب اعتماد مردم، مسیر طیشده در دولت شهید رئیسی را با هدف حل مشکلات ادامه دهم».
«ثبتنام این پنج نفر بیانگر عدم هماهنگی میان اعضای دولت برای انتخاب یک نفر به نمایندگی از کابینه بود.» این روزنامه در پایان نتیجه گرفته که ثبتنام این تعداد از اعضای کابینه، «بیانگر اختلافات در کابینه و اختلاف بر سر برافراشتن پرچم «امتداد و نمایندگی دولت سیزدهم» است».