چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40051 تعداد نوشته های امروز : 40 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

یک خانواده ایرانی برای زنده ماندن چقدر باید بپردازد؟ هشدار ایران درباره فاجعه انسانی در غزه ادعای عضو شورای شهر قزوین: مدیران ضدفساد در شهرداری برکنار می‌شوند ۸۰ درصد مردم مشهد طبق «الگوی مصرف» آب مصرف می‌کنند توزیع ۱۰۰ تن کالا در بین اتباع افغانستانی توسط ستاد اجرایی فرمان امام آتش‌سوزی مجتمع ونوس منطقه آزاد انزلی مهار شد امنیت خوب و پایداری در شهرستان شادگان حاکم است نماز جمعه جایگاهی ممتاز در آموزه‌های اسلامی دارد پیاده روی اربعین تاثیرگذارترین و وسیع ترین حرکت فرهنگی است آموزش‌وپرورش خوزستان با تمام ظرفیت در خدمت زائران اربعین حسینی جذب ۷۴ درصدی اعتبارات عمرانی خوزستان تا پایان تیرماه یاوه‌گویی چندباره وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره ایران رودخانه کارون دیگر توان برداشت از سرشاخه‌ها را ندارد پزشکیان: آماده‌ایم دوباره به عمق اسرائیل حمله کنیم؛تهدید را نمی‌پذیریم تربیت نیروی انسانی ماهر کلید توسعه پایدار استان و کشور سکوت اوباما شکست؛ «ادعاهای ترامپ مضحک و برای حواس‌پرتی است»

تدوین سیاست‌های تعامل دولت و حوزه‌های علمیه ضروری است
  • 1 مرداد 1404 ساعت: ۰:۳۱
  • شناسه : 102446
    بازدید 5
    1

    قم- مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت بر لزوم تعریف راهبردهای مشترک و رفع چالش‌های همکاری بین دولت و حوزه‌های علمیه و تدوین سیاست‌های تعامل تأکید کرد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی عماد ظهر سه شنبه در جلسه شورای معاونین حوزه‌های علمیه خواهران ضمن قدردانی از شهدا و رزمندگان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، اظهار کرد: جایگاه مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت صرفاً نقش نمادی و رابطی ندارد و نیازمند تدوین سیاست‌ها و راهبردهای مشخصی است.

    مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت افزود: ابتدا باید اصول، سیاست‌ها، ضوابط و قواعد تعامل میان دولت و روحانیت تعریف و تدوین شود، سپس الگوی تعامل با رویکرد دستگاه‌های متناظر تعیین و در نهایت برنامه جامع و مشترکی بر اساس سیاست‌های موجود شکل گیرد ضمن اینکه در دهه ۸۰ به ظرفیت‌ها و اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی دولت پرداخته شده تا ضعف‌ها شناسایی شود.

    حجت‌الاسلام والمسلمین عماد همچنین به اقتضائات تعامل حوزه‌های علمیه و دولت و سوابق برنامه‌های اجرایی در دولت‌های گذشته اشاره کرد و گفت: ضروری است فهرستی از انتظارات و مأموریت‌های حوزه‌های علمیه و دولت تهیه شود تا با شناخت ظرفیت‌ها و توقعات دو طرف، به تعامل جامع و مشترک دست یابیم.

    مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت ادامه داد: برگزاری شوراهای مشورتی و تشکیل کارگروه‌های علمی و تخصصی از جمله اقدامات انجام شده برای تحقق این هدف است.

    وی با اشاره به پراکندگی مراکز حوزوی از جمله حوزه‌های علمیه خراسان، اصفهان، حوزه‌های برادران، خواهران و جامعه‌الزهرا، این مسئله را مانعی برای تعامل جامع دانست و افزود: مشکل همکاری و استخدام روحانیون در آموزش و پرورش به وزارت آموزش و پرورش برنمی‌گردد بلکه سازمان استخدامی کشور است که چالش‌هایی را برای حوزه و دولت ایجاد کرده است.

    حجت‌الاسلام والمسلمین عماد در پایان بر ضرورت شناسایی و معرفی کارشناسان متبحر از سوی مراکز حوزوی به هر یک از نهادهای دولتی تاکید کرد تا ظرفیت‌ها و تعاملات طرفین بهتر شناخته و تقویت شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.